Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De toekomstige president van het Louvre, Lawrence de Carr, hoorde het nieuws geschreven door Roslyn Bachelou

Lawrence de Cars, de eerste vrouw die het grootste museum ter wereld voorzit, vervangt Jean-Luc Martinez, die sinds 2013 voorzitter is van het Louvre.

Artikel door

gepubliceerd

Bijwerken

leestijd : 1 minuut.

“Ik dank de minister van Cultuur en de president van de republiek voor de eer die ze mij hebben betoond en voor hun vertrouwen in mij.” Hij zei woensdag 26 mei Lawrence de Cars Op France Inter. Het is onthuld dat het huidige hoofd van het Musée d’Orsay aan de oevers van de Seine in Parijs vanaf 1 september de leiding zal nemen over het Louvre. Frankrijk Inter Woensdag.

De “coeur” Door Laurence des Cars ‘Hij overwon krachtigerToen Roslyn Bachelot haar maandag belde om haar het nieuws te vertellen. “Het was een moment van vreugde, ik zal deze oproep nooit vergeten.” Ze legde uit.

“Het Louvre heeft de jongeren veel te zeggen, en zij zullen zeer in mijn belang zijn als president.Dit museum voegt volgens haar Laurence des Cars toe. “Om volledig eigentijds te zijn en je open te stellen voor de wereld van vandaag terwijl je met ons over het verleden praat.”

Bovenop het Louvre wil hij Laurence des Cars Denk aan kantooruren. Moet zijn Het opent zijn deuren later op de dag als je wilt dat actieve jeugd komt. Zegt.

Zal de Mona Lisa kunnen reizen zoals voormalig minister van Cultuur Francoise Nissen zich vier jaar geleden had voorgesteld? “Nee, het is een erg kwetsbare baan”, Laurence des Cars antwoordt. “Het is ook een van de geneugten van de grote musea in de wereld om enkele werken te zien waarvan we weten dat ze niet zullen wijken.”

Laurence des Cars, 54, zal de eerste vrouw zijn die het grootste museum ter wereld voorzit. Ze leidt vier jaar het Musée d’Orsay en vervangt Jean-Luc Martinez, die sinds 2013 aan het roer van het Louvre staat.

READ  “We willen ze niet zien”, “Ze maken me bang”, Artus laat op de set van “C à vous” de producers zien die “iets extra’s weigerden”