Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Viani werd brutaal gedropt door zijn metgezel … via e-mail, ter volledige promotie van zijn album

Het is een oud verhaal dat Viani misschien wil vergeten. Als de The Voice-zanger en jurylid van vandaag gelukkige dagen heeft gehad op de arm van Catherine, de celliste, zoals te zien in de haak van TF1 TV, heeft de jongere ook zijn deel van sentimentele galeien gekregen. In 2016 vertelde Viani in een interview met Journal du Dimanche een nogal pijnlijke episode. Bij de volledige promotie van zijn album Idées Blanches werd voorafgaand aan de fotosessie een e-mailvertaler verwijderd. “Mijn volgende nummers zullen nauwkeuriger zijn. En zelfs als ze deel uitmaakten van de voortzetting van het eerste album, zouden ze worden gekenmerkt door deze traan, die zou kunnen trouwen met andere onderwerpen, familie, milieu, sociaal.Toen legde hij het uit aan Journal du Dimanche. De zanger die duizenden albums heeft verkocht, zou andere inspiratie moeten hebben, want hij heeft net deelgenomen aan een van de belangrijkste shows van France 2, die dinsdagavond 25 mei wordt uitgezonden. .

Viani, ster van rendez-vous in een onbekend land in Frankrijk 2

Een ontmoeting in een onbekend land Het biedt een ster om zijn relatief recente comfort achter te laten om zich over te geven aan een stam, nomadisch of gevestigd, die op een plaats ver van de wereld wonen. Een aparte ervaring die ook de zangeres koos om te beleven. Met Raphael Kasabianca, Jurylid van het tiende seizoen van het geluid Reis naar de Danakil-depressie in het noordoosten van Ethiopië. Een sobere woestijnomgeving, omringd door vulkanen waar al het menselijk leven onmogelijk lijkt. De twee reizigers ontmoetten daar het Afar-volk, de nomadische herders en metselaars die zich aan de voet van een van de ontelbare vulkanen in de regio vestigden. Een onvergetelijke reis voor Viani die de kans kreeg om het dagelijkse leven van een van ’s werelds meest geheimzinnige culturen te delen. Donderdag 6 mei onthulde hij de eerste foto’s van zijn proces op zijn Instagram-account.

READ  De winnende nummers van dinsdag 3 januari

Zie ook: Nabila binnenkort in een symbolische show voor Frankrijk 2

TC