Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Ik brak …” (video)

Genoeg is genoeg. Op donderdag 27 mei verwelkomden Cyril Hanoun en de TPMP-band in het bijzonder Jean Messiha bij de C8-groep. Ze bespraken veel actuele kwesties, waaronder Buba’s mediaverklaring over de nationale vergadering. De Franse rapper sprak de woorden niet uit bij France Inter. “Het is een feest dat nooit zou mogen bestaan. Gewoon. We zouden niet mogen stemmen op iemand die deel uitmaakt van het Front National (nu de National Rally, noot van de redactie). Ik begrijp het Front National, ik zie het als nazi, en voor mij zie ik het ook als zodanig. Ik vind het niet normaal om op nazi’s te stemmen, er kan geen nazi-partij zijn. Dit is mijn mening“, Riep.

Een historische vergelijking die niet naliet controverse uit te lokken. Op de set had Geraldine Maillett vooral spijt van deze gelijkenis, niet voor dit soort vergelijkingen. “Het is alsof Jean-Marie Bigard zijn gezondheidskaart vergelijkt met een gele ster… Het is heel gevaarlijkZe legde uit dat de mening werd gedeeld door Jean Masiha, die niet aarzelde om het bekend te maken. Alleen door geïmproviseerde gesprekken en het onderbreken van zijn gesprekspartners omzeilde hij voormalig lid van de National Rally Cyril Hanoun, die een punt maakte om de zaken op te helderen en zijn gast stevig in het vizier te krijgen.

Jij geeft ons dingen, het kan ons niet schelen ****! Je maakt me boos! Zonder te rommelen, vallen mijn ogen **** zeg ik je! Het is ondraaglijk, jij ranzige. Ik zag je in Pascal Proud, jij doet niet hetzelfde‘, zwaaide naar Jean Mesiha.

READ  Onthulde voor het eerst het gezicht van zijn dochter Charlie!

wie welke