Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Camille Santoro (Big Families: Life in XXL) is gefrustreerd over het begin van het schooljaar dat niet gepland leek: ‘I got smacked’

Camille Santoro, die we op de show zagen Grote gezinnen: leven in XXL Op TF1 kreeg hij op vrijdag 28 mei een klap. In haar Instagram-verhaal legde ze uit dat plannen om terug naar school te gaan waren mislukt.

Dit is absoluut triest nieuws voor TF1-fans Grote gezinnen: leven in XXL. De familie Santoro maakte onlangs bekend niet deel te nemen aan het komende seizoen. als een verhaal op Instagram, Camille Santoro, moeder van de stam van 6 jonge kinderen, verklaarde: “Ik heb er geen spijt van. Het is een ongelooflijk avontuur. We hebben een boodschap van hoop en liefde doorgegeven… Het is voorbij.” Maar de fans troostten. Dankzij Instagram zal het altijd mogelijk zijn om het dagelijkse leven van het gezin te volgen. kleinere evolutie, Alba, die onlangs 2 maanden oud is gewordenTweelingenpoep of huiswerksessies voor drie oudere mogen ons niet ontgaan! De 29-jarige moeder is erg actief op haar sociale netwerken en heeft nieuws gemaakt over in het verhaal Deze vrijdag 28 mei. Maar het slechte nieuws, terug naar school gaat niet zoals gepland…

ingewikkelde ochtend

Eerder op de ochtend legde de influencer-trainee – die al meer dan 600.000 abonnees op Instagram heeft – in haar verhaal uit dat haar show van de dag erg luchtig was: ‘Ik heb vanmiddag een paar afspraken, maar het moet een rustige ochtend worden. Ik zal kalmeren met de tweeling en Alba.’ aankondigen. Na een paar uur veranderde de toon. Toen ze na het douchen in de babykamer was, leek ze nog bezorgder: We zijn ver van de rustige ochtend die je had gepland. Ik weet niet eens waar ik moet beginnen.”

READ  Florent Bagni, Julien Doré en Deep Purple in concert

“Sjeb”

De persoon met wie het scherm deelt De familie Van der Oyera vierde onlangs de verjaardag van Coleen of De familie Qiyat die hun salarissen onthulde dankzij de productplaatsingen Hij heeft al interesse in het opvoeden van zijn kinderen. Terwijl ze vrijstelling vroeg voor haar kleine blonde hoofdjes om van school te veranderen, werd de wens van de jonge moeder niet vervuld: “In de loop van de week kreeg ik een brief waarin stond dat de vrijstellingen die ik voor de kinderscholen had gemaakt goed waren. Drie van onze kinderen zitten niet op de scholen die we wilden. Ik ben vanmorgen geslagen, ik walg van… Eerlijk gezegd voel ik me rot. Alles stelt dit jaar vraagtekens voor onze projecten. Het wordt dus ingewikkeld.”