Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vrijdag 4 juni 2021 Loting [EN LIGNE]

EUROMILLIONS RESULTATEN – Ben jij de gelukkige winnaar van de Euromillions-trekking op vrijdag 4 juni 2021? Win jij 160 miljoen euro? Ontdek nu de resultaten.

[Mis à jour le 4 juin 2021 à 21h51] Hier is een bedrag dat moeilijk te vergeten is. Op vrijdag 4 juni 2021 organiseerde de Française des Jeux (FDJ) een enorme hoofdprijs van 130 miljoen euro. .’s nieuwe trekkingEuromillions Beloof een heel ander leven aan iedereen die de goede resultaten van de Europese kom zal vinden. De resultaten zijn bekend, het is tijd om erachter te komen.

Euromillions-trekking op 4 juni 2021:

  • 7 – 20 – 36 – 40 – en sternummers: 46 – 2
  • My Million-code: GK 266 0524

naar mij Persbericht gepubliceerd door FDJWoensdag 2 juni is deze hoofdprijs de tweede sinds het begin van het jaar. De eerste dateert van 5 februari 2021. Ontmoetingen met de Fransen zijn erg populair gebleken, FDJ bepaalt wie een “gemiddelde van 4,9 miljoen inzetten” heeft voor deze uitzonderlijke spellen. Op reguliere vrijdagen zakt het cijfer naar gemiddeld 2,5 miljoen euro. “Als deze nieuwe megaprijs van 130 miljoen euro in Frankrijk wordt gewonnen, is dat de zesde grootste overwinning in de geschiedenis van de FDJ. Als deze vrijdag niet wordt gewonnen, kan deze geleidelijk oplopen tot 220 miljoen euro, wat een nieuw record zal vestigen, ‘, stelt de organisatie. Het laatste record bedroeg 210 miljoen euro en werd gewonnen door een Zwitserse speler.

> Beproef uw geluk in de volgende loterij met het FDJ-netwerk

Hou je van een totaal georganiseerde dag en wil je je geluk beproeven? Maar je bent nieuw en weet niet hoe je het moet doen. Om te spelen hoef je alleen maar zeven nummers aan te vinken: de eerste vijf nummers op het 50-cijferige raster en twee sterren op het twaalfcijferige raster. U zult begrijpen dat het het winnende lot is dat overeenkomt met de goede resultaten van de Euromillions. Als de kansen om te winnen klein zijn, weet dan dat de opname van een miljoen dollar de speler bij elke opname een miljoen euro biedt.

READ  Voor het IEA is de beste maatregel om energie te besparen: 3 dagen telewerken per week!