Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Beurs: Tien aandelen te verkopen na CAC 40. registraties registration

Beurstips voor deze week.  (© DR)

Beurstips voor deze week. (© DR)

De beurs van Parijs zet haar momentum voort, ondersteund door goede economische cijfers. Op 3 juni noteerde de CAC 40 een nieuw record sinds de herfst van 2000 op 6522,23 punten. Ontdek in deze gunstige omgeving ons advies over meer dan 30 acties.

De beurzen vieren nog steeds feest. De beursintroducties nemen toe en de CAC 40-index vaart sinds 2000 naar hogere niveaus. Dividenden herbelegd, zelfs de index van Parijs staat op een recordhoogte.

Zoek in dit verband omzetadvies over 31 acties. We raden twaalf aan om te kopen, tien om te verkopen en negen om te houden.

Het belangrijkste nieuws (Airbus, Safran, Believe, Vallouurec, Société Générale …) is het onderwerp van een bepaalde ontwikkeling, die toegankelijk is door op de hyperlinks te klikken.

Ons advies over de 31 AB Science Procedure

De uitwisselingen zijn nog niet hervat voor zaken. Maar het orderboek wijst op een “theoretische opening” van zo’n 4 euro. AB Wetenschap Hij verzocht om opschorting van zijn opname na de aankondiging van de vrijwillige stopzetting – in overleg met gezondheidsautoriteiten – van verschillende geavanceerde klinische studies (Covid-19, mastocytose…) testen van macitinib. Het belangrijkste product van de biotechnologie kan nu al de ontwikkeling van ischemische hartziekte bevorderen, een pathologie die het risico op een hartinfarct verhoogt. Verkoop

Accor

De titel verliest nog steeds bijna 29% in drie jaar tijd. Kampioen van de Franse hotelindustrie Spac gelanceerd, genaamd AAC (Accor Acquisition)

Lees meer op LeRevenu.com

READ  En als interim een ​​blijvende oplossing is?