Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Voormalig minister Marlene Schiappa vroeg de “TPMP”-groep naar haar toekomst in de media: “We zijn in gesprek met Cyril Hanoun” – video

Gisteravond was Marilyn Schiappa te gast bij Cyril Hanouna in “Touche pas à mon poste” op C8. Een kans voor de oud-minister om zijn toekomst in de media te bespreken. “Ik hou van de media. Het is geen geheim. Het is een manier om ruzie te maken (…) Ik wil geen aanbod doen om een ​​show te maken”, zei ze.

Op de vraag of ze een project heeft met Cyril Hanoun, zoals de pers de afgelopen weken berichtte, antwoordde de presentator van het programma “TPMP”: “Met Marilyn hebben we elkaar al heel lang gezien. Ik zei hem: ‘Voor ik, je hebt een talent en je moet naar de media. Dan”.

“Ik ben een loyaal persoon. Cyril Hanoun stelde voor om erover na te denken. Hij is iemand met een enorm gevoel voor leeftijd, een producer die weet wat goed gaat of niet. Lopen (…) Ik heb geen contract met C8, we hebben geen project met C8 We zijn aan het overleggen om het juiste formaat te vinden. Ik heb projecten. Dan zie ik Cyril om me te adviseren, “zei Marilyn Schiappa.

“We werken momenteel samen en we zullen zien. Het is iets dat al lang in onze gedachten is. Op dit moment is er niets concreets. We werken aan een project met Marilyn”, vertrouwde Cyril Hanoun toe.

READ  De "eenvoudigere" tests voor vrouwelijke opstandige netizens