Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koh Lanta: Alexandra legt een verklaring af over de “verwende rust” die in een nachtmerrie veranderde

Zoals de naam al doet vermoeden, is rust een moment waar avonturiers wanhopig naar verlangen. Soms gaan dingen echter niet zoals gepland. Dit is wat er gebeurde met Alexandra, die haar zag veranderen in een nachtmerrie. De avonturier die werd uitgeschakeld door de beroemde zwarte bal heeft ook zijn geheimen in deze aflevering van “Koh-Lanta” tijdens een recent interview.

Vier finalisten en een verdomde kleine flyer

“Koh Lanta, de vervloekte totem” komt eindelijk tot een einde. Het avontuur van Geraldine is niet gelukt dan Ze wisten een plaats in de finale vrij te spelen door de beroemde auditie voor de posten te domineren. Uiteindelijk deelden Bastien en Francois een beloning van 100.000 euro.

Vanity’s Geraldine geloofde tot het einde in hem. Ze kreeg drie stemmen en verloor nipt de overwinning. Het was jammer voor de 47-jarige Britton-vrouw omdat ze de andere drie onaanraakbaren vrijwel domineerde tijdens de baantest. Dit jaar hadden de finalisten hun deel van de verrassingen in petto, want voor het eerst stonden vier outcasts tegenover elkaar in de post-tests in plaats van drie..

Tegen alle verwachtingen in slaagde Bastian erin om deel te nemen aan de laatste test na het behalen van de oriëntatietest. Hij werd echter gedwongen zijn kameraden met een bepaalde handicap te confronteren. In feite is dit de laatste Hij moest balanceren op een kleiner dek dan deze concurrenten. De verdomde post heeft zijn naam nooit eer aan gedaan.

De beproeving van de vervloekte positie

Een van de belangrijkste attracties van deze versie van “Koh-Lanta” is de vervloekte prismatest. De uitdaging is om zo lang mogelijk op de schacht te blijven. In ieder geval langer dan zijn concurrenten. Als in de laatste 30 edities de finale tussen drie avonturiers werd gespeeld, waren het er deze keer vier.

READ  Schaaklegende klaagt Netflix en Lady's Game aan

Een uur en vierendertig minuten later vertrok François als eerste. Bastian volgde hem op de voet. Dus Geraldine en Jean-Claude waren de laatsten die streden om de overwinning. Tegen alle verwachtingen in waren het de 47-jarige Vanity’s die zegevierden.

De eindoverwinning werd gespeeld tussen drie personen zoals aangekondigd door Denis Brugniart. Inderdaad, wie zijn verdomde banentest wint, heeft oog François, die op zijn beurt Bastian redde. Wat in feite Jean Charles uitschakelde. En dat ondanks het feit dat hij oplichtte tijdens stuurtesten door hem in 36 minuten af ​​te werken. Het ergste is dat hij echt dicht bij het winnen van de post-test kwam.

laatste tip

Toen dat geen gewoonte was, moesten de finalisten het opnemen tegen het laatste bord van elf avonturiers. Deze laatste zal stemmen om te zien welke van de finalisten in aanmerking komen om de gewenste totem te verhogen. Tijdens deze stemming kregen Bastien en François vier stemmen en Geraldine slechts drie. Dit seizoen zijn er dus winnaarmaar twee.

Zo delen de Rope Access-technicus en de brandweerman de € 100.000 die aan de winnaar is toegezegd. Naast de 50.000 euro die ze hebben ontvangen, krijgen ze uiteraard een salaris gelijk aan het minimumuurloon dat ALP (het spelproducerende bedrijf) betaalt. Wat Geraldine betreft, ze zal zichzelf heel snel troosten, beseffend hoeveel haar carrière haar kinderen trots op haar heeft gemaakt.

Beloning verandert in drama

Voor de uitzending van de finale “Koh-Lanta”, deelde Alexandra, een van de avonturiers die aan deze versie meedeed, zijn ervaring op sociale netwerken. Ze kwam vooral terug op de aflevering over de opluchting die ze kreeg toen ze bij Geel was. Voor de laatste werd het comfort een echte nachtmerrie vanwege het ongemak.

“Gek! Behalve mijn maag! Ik heb van elk iets gegeten en kreeg maagkrampen!! Ik kon niet meer eten… De hel voor een verpestte rust. Ik zal me dat moment herinneren op de boot die in tweeën was gevouwen toen ik nog steeds Olga om een ​​stuk watermeloen vragen!” Colin had ook problemen, maar hij had een techniek te doen naar beneden gaan “Voedsel zit in zijn lichaam”, onthulde de Koh Lanta-avonturier.