Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Opnames zijn online beschikbaar (100% gratis)

De nieuwe lotto trok deze woensdag 22 juni 2022 en de pot steeg licht, tot 3 miljoen euro, de dag na het Fête de la Musique. Na een trekking zonder winnaar op maandagavond, ben jij de volgende grote winnaar van Pluto dit jaar 2022? De uitslag van de loterij wordt vanaf 20:50 uur bekendgemaakt en je kunt je netwerk tot 20:15 uur laten draaien. Vanavond.

Update 22-06-22 20:35 uur: Zaterdagavond doen er geen miljonairs mee aan de loterij

De FDG Lotto-loterij van woensdagavond heeft voor de tweede keer op rij geen miljonair opgeleverd. Hoewel er vanavond geen winnaar was, wisten honderdduizenden spelers kleine of middelgrote prijzen te winnen en enkele tienduizenden euro’s te winnen. Vind de volledige resultaten van de twee loterijen de hele avond online.

Sommige attracties trekken meer aan dan andere. Terwijl alle spelers reikhalzend uitkijken naar de Super Loto des Vacances en de jackpot van €13 miljoen, zullen anderen profiteren van de lagere deelnamepercentages aan de Loto-loterijen van de afgelopen dagen om hun geluk te beproeven, op woensdag 22 juni 2022. En misschien vertrekken € 3 miljoen rijker.

De Laatste trekking voor maandag 20 juni 2022 Dit is goed vertegenwoordigd, met minder dan 500.000 winnende netwerken in Frankrijk, is er een verhoogde kans om de loterij geheel of gedeeltelijk te winnen en hun 10 tokens moeten noodzakelijkerwijs winnen. Maar het is ook een kans om Lotto Kitty te winnen in de hoofdloterij of de tweede loterij zonder het risico om deel te nemen!

Vandaag, voor deze trekking op woensdag 22 juni 2022, wat dacht je ervan om de lotto-jackpot van € 3 miljoen te winnen? Controleer hiervoor nu uw netwerk.

READ  Kad Murad als koppel: Hoe ontmoette hij Julia Vinali?

Speel Network Loto online voor 20:15 uur deze woensdag 22 juni

Om uw geluk te beproeven in de Lotto-loterij, moet u een raster van 5 nummers en ten minste één kansgetal selecteren. Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden voor jou Meerdere netwerken en de FDJ-pakketten met meerdere kansen.

Kies voor deze verloting op woensdag 22 juni de spelmodus die het beste bij je past en valideer het netwerk voor 20:15 uur om deel te kunnen nemen aan deze verloting.

vrijdag 01 juli 2022 13 miljoen euro dag uur minuut droog spelen

Lotto FDJ woensdagavond trekkingsresultaten zijn beschikbaar vanaf 20:50 uur.

De edities volgen elkaar op, maar zijn eigenlijk niet hetzelfde. Net als de winnende lottonummers van maandag, is de kans groot dat het niet overeenkomt met de nummers van woensdagavond.

Dit is waarom loterij resultaat vandaag Spelers wachten er reikhalzend op, niet wetende wat de winnende nummers zullen worden uitgezonden. Om de resultaten live en gratis te volgen, Blijf op deze pagina vanaf 20:50 deze woensdag 22 juni 2022U krijgt toegang tot alle lotto-winstcodes, de winnende nummers van de twee trekkingen en het volledige winstrapport.

FAQ: Veelgestelde vragen over Lotto FDJ

Wat is het lotto kitty bedrag op woensdag 22 juni 2022?

Het lotto kitty-bedrag voor woensdag 22 juni is € 3 miljoen. Deze kat volgt een ongewenste trekking op een maandagavond nadat de jackpot is gerold.

Hoe speel je het Lotto-netwerk online op woensdag?

Om aanstaande woensdag 22 juni op Lotto Network te spelen, kun je voor 20:15 uur 5 nummers + 1 kansnummer selecteren. Je kunt zowel online als bij verkooppunten spelen. ▶Speel Netwerk Lotto hier online

READ  Quinté PMU - Onderteken de HARAS DU LION Award

Hoe laat kan ik de lottoresultaten van vandaag volgen?

Lotto-trekkingsresultaten zijn woensdagavond vanaf 20:50 uur beschikbaar. Beide winnende combinaties zijn beschikbaar met 10 Lotto-tokens en winstpercentage. ▶ Lotto FDJ-resultaat hier beschikbaar