Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kate Bush is van streek door de heropleving van de populariteit van haar vroegere succes

De zangeres had haar blessure niet verwacht Rennend over deze heuvel Bezet dankzij de serie Rare dingen Nummer één in de Britse hitlijsten. Zevenendertig jaar na de uitgifte.

Kate Bush beschreef het als: “Heel irritant” retour buis Rennend over deze heuvel Het stond 37 jaar na de release bovenaan de hitlijsten in het VK en is nieuw leven ingeblazen door de serie Rare dingen .

De titel beleeft een enorme opleving in populariteit dankzij het succes van de fantasieserie, die eind mei terugkeerde naar Netflix voor het voorlaatste vierde seizoen, waarin hij een belangrijke rol speelt.

De film toont een groep vrienden uit het fictieve stadje Hawkins in 1986, zes maanden na de Battle of Starcourt Mall, die geconfronteerd worden met een nieuwe bovennatuurlijke dreiging. “Het is een goede show, ik dacht dat de track wat aandacht zou krijgen”Dat zei de 63-jarige Britse zangeres woensdag in een interview op BBC Radio.

“Maar ik had nooit gedacht dat het zoiets zou zijn. Het is zo spannend. Maar het is echt vervelend. Ik bedoel, de hele wereld is gek geworden.”voegde ze eraan toe. “Al deze jongeren het lied voor het eerst laten horen en ontdekken is heel bijzonder”Ze ging verder en legde uit dat ze zelf niet naar haar oude bijnamen had geluisterd.

Nu haar titel op 17 juni in het Verenigd Koninkrijk op nummer één staat, evenals in andere landen, Kate Bush Hij brak verschillende records, waaronder de langste periode tussen de release van een single (1985) en het bereiken van de top van de hitlijsten. Ze werd ook de grootste artiest in de hitparade.

READ  'I've Suffered So Much': Thierry Lermitt herinnert zich de moeilijkheid van het filmen van Dinner of Negatives

“Er was geweldige muziek in de jaren ’80, maar ik denk dat we ons vandaag in een zeer opwindende tijd bevinden”ondanks “erg moeilijk” Ze vertelde het aan veel mensen.

Na haar muzikale successen is Kate Bush de afgelopen decennia zeer conservatief geweest. Zijn laatste studioalbum, 50 woorden voor sneeuw Het dateert van 2011 en na een reeks concerten die in 2016 volledig werden uitgevoerd in Londen, zei ze niet of ze aan nieuwe projecten werkt. Ze boeide ook haar ervaring van opsluiting tijdens de epidemie, die ze doormaakte door te slapen en te tuinieren naar soapseries. En de erkenning: “Tuinieren is een ding van nu.”


zie ook Jurassic World: The World After: Deze film is een weerspiegeling van onze samenleving.