Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté +: GRAND NATIONAL DU TROT PARISTURF – TOULOUSE – 22/06/2022: Lopers, voorspellingen en resultaten in video

Onze mening: GENTLY DE MUZE (4)

Onomkeerbaar sinds deze winter in Vincennes, verzekerde deze inwoner van Jean-Michel Bazier ons van zijn niveau door van start tot finish te winnen in Vichy. Goed gepositioneerd aan de leiding belooft het weer formidabel te worden.

ras analyse

Onomkeerbaar Sinds deze winter in Vincennes verzekerde Gently de Muze (4) ons zijn niveau door van start tot finish te winnen in Vichy. Goed gepositioneerd aan de leiding belooft het weer formidabel te worden. Om de weddenschap te verdubbelen, moet inwoner Jean-Michel Bazier op zijn hoede zijn voor de Gangster du Wallon (15), tweede voor een bepaalde verbazingwekkende tijdens zijn voorlaatste poging tot de Prix des Ducs de Normandie (groep 2). Op blote voeten na haar goede comeback op 6 juni bij de Grand Prix van Montauban, zal Fantasia de Liny (2) vervolgens de leiding nemen op Douglas du Pont (8), die werd bevestigd in Toulouse en tweede op Quente+ op de Parijse as. Na een lange zijlijn liep Fresno (3) goed voor zijn comeback en deze keer stond hij blootsvoets in de rij. Daar zouden we op onze hoede voor zijn, net als Eire d’Hélios (14), de huidige leider van deze GNT. Winnaar van datzelfde evenement vorig jaar, Fakir Mérite (11) verdient ook een vermelding met Fast Domino (5), in goede vorm.

READ  Shakira en Gerard Pique gescheiden: Mademoiselle C, de nieuwe metgezel van de voetballer, de lookalike van de zanger?