Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Matt Houston werd uit de Back to Basic 2000 Tour gezet wegens ‘uitglijden’

De succesvolle “R&B 2 rue”-zanger is van de tourlijst verwijderd na een optreden dat hoge recensies op sociale netwerken oogstte.

Back to Basic 2000, de tournee die door Frankrijk reist en al 20 jaar muzieksterren samenbrengt, breekt met een van zijn pioniers. De Franse zanger Matt Houston is uit de band gezet wegens een “slip” op het podium, zo maakten de organisatoren bekend in een persbericht dat maandag werd gepubliceerd in de Zenit de Paris.

Ze voegden eraan toe: “Production heeft de beslissing genomen om niet verder te gaan met artiest Matt Houston en dat hij sinds 19 juni 2022 geen deel meer uitmaakt van de Back To Basic-tour.”

drukke avond

Sinds januari toert Matt Houston door Frankrijk als onderdeel van de Back To Basic 2000 Tour, samen met andere artiesten van zijn generatie, zoals Yannick, NotiaEn de Laruso waar is de L5. Maar veel toeschouwers uitten hun ongenoegen op sociale media na de show van zaterdag door video’s uit te zenden van het optreden van de zanger.

Volgens deze foto’s en de getuigenissen van hun auteurs, had Matt Houston op het podium kunnen arriveren om zijn liedjes te zingen Het getto van Assepoester waar R&B Straat 2 Met een onvaste stem, die sommigen toeschrijven aan alcoholgebruik. Volgens de getuigenissen van aanwezigen die op Twitter waren verzameld, zou hij toen echter met eervolle vingers en beledigingen beginnen te knipperen. Onder boegeroep van de menigtevoordat het is Hij werd van het toneel verdreven.

Voor de officiële aankondiging van zijn ontslag reageerde Matt Houston in een reeks video’s op zijn Instagram-account. Hij rechtvaardigde zichzelf: “Sinds het begin van het feest zijn er mensen geweest die op mij spuugden.”

READ  Tatiana Silva: Waarom zeg je altijd aan het einde van de folder "en zorg vooral goed voor jezelf" terwijl je haar handen uitsteekt?

“Er is mij om excuses gevraagd, die komt er niet”

Gebaseerd op Achternajagen: “Mensen kopen kaartjes om op mensen te komen spugen. Er moeten zo’n dertig pelgrims zijn geweest, en de rest is nevenschade. Vraag me om excuses, die zullen er niet zijn. Deze keer niet.”

Ongetwijfeld een verwijzing naar een eerdere controverse van de zanger en samengevat posca-b. Eind mei viel Matt Houston Diam aan in een verhaal nadat hij het had gezien ontmoet hem rauw. Deze keer deed hij, nadat hij de netizen woedend had gemaakt, zijn werk mijn fout.

Het feest Zenith de Paris vierde de laatste avond van Back to Basic 2000 voor de zomervakantie. Concerten worden hervat op 16 september, met een afspraak in Straatsburg.

Origineel artikel gepubliceerd op BFMTV.com

filmpje – Justin Bieber: Zo ziek dat hij zijn hele tour heeft afgezegd