Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – Voorspelling van de grote nationale DU TROT-beweging “PARISTURF” op 22 juni 2022

Diagnostiek Canalturf.com


foto van Gentle De Muze

Het Hippodrome van Toulouse wordt het toneel voor de zevende etappe van Canter Grand National, deze woensdag. De gemakkelijke winnaar onlangs in Vichy, ZACHT DE MUZE (Foto) Het komt met sterke argumenten.

4 VOORZICHTIG DE MUZE : Tijdens de laatste elf sessies heeft deze 6-jarige getraind door Jean-Michel Bazier Hij eindigde nooit meer dan de vierde. Sterker nog, hij tekende voor tien podia, waaronder zes hits. De recente winnaar van Vichy, het bewijs dat hij in aanmerking komt voor de juiste touwenparcours, belooft een van de sterkste te worden.

15 wal gangsters : is de beste in zijn klasse. Beiden zijn onder het zadel (won de Prix de Vincennes (Gr.I), in 2019), en geniaal (hij eindigde als tweede in het laatste Critérium des 5-ans). Dauphin naar Astonising tijdens de Prix des Ducs de Normandie (Groep Twee), vorige maand, hij heeft hier een grote kans.

8 Douglas du Pont : Nadat hij in april twee keer was uitgeschakeld, tekende hij vorige maand een opmerkelijke overwinning in de Vincennes, voordat hij aan het begin van de maand als tweede eindigde op de vijfde plaats op het grote circuit. Een dubbele winnaar in Toulouse, toen hij nog onder Yves Vidal stond, verdient erkenning.

14 tijdperk van Helios : Deze merrie met een goede eindsnelheid hoeft zich niet meer te bewijzen in dit soort toernooien, ze behaalde twee successen en niet minder dan achttien plaatsen in 25 opeenvolgende races. Ze nam ook deel aan het finishen van de etappes in Amiens, Reims, Chateaubriant, Croisy-La Roche en Laval. wij reserveren.

READ  Nagy spreekt voor het eerst na het mislukken van de eerste twee versies van "The Artist" en legt de redenen uit: "We nemen het risico. Ik reken op je" - video

11 Een waardige gedachte : Dit is alleen de titelhouder. Zelfs als ze dit jaar de afstand zou moeten lopen, in tegenstelling tot vorig jaar, moet ze een teken van wantrouwen krijgen, vooral omdat de laatste tweede plaats, bovendien op dit parcours in Toulouse, getuigt van haar huidige goede fysieke conditie.

13 bloemenhelden : Dit was de zoon van Ludo de Castilië, net 5 jaar oud, die bij de start van deze wedstrijd de beste van zijn onderzadelpromotie overschreed. Hij heeft echter ook verwijzingen naar manipulatie. Vierde in de Robert Overray Prix (Groep Twee), in april, en de laatste derde in Toulouse, achter de voormalige genomineerde, zullen een plaats zoeken.

2 LignY’s fictie : beveelt 20 podiumplaatsen aan, waaronder dertien overwinningen, in 43 races. Dit is meer dan 46% succes bij de eerste drie. Na een lucratieve back-to-school race, onlangs in Montauban, waar ze op de rails presteerde, heeft ze de middelen om mensen aan het praten te krijgen om weer naar die wedstrijd te gaan.

3 Fresno : Deze race nadert met frisheid. Het bewijs: hij is van november 2021 tot juni 2022 buiten competitie geweest. Een fan van de vijfde in Vichy, onlangs, voor zijn comeback, en de winnaar van zijn laatste ritje op dit circuit in Toulouse, zal interessant zijn voor fans van buitenstaanders.

Prins Mohammed bin Fahd UniversiteitPMU Clients – Speel deze race


Stephen Davy’s keuze

Baseren
4 zachtjes de banaan
15e WAALS GANGSTER
Regelmatige kansen
8 Douglas du Pont
14 tijdperk van Helios
11 het nadenken waard
buiten
13 held bloem
2 FANTASIA DE LIGNY
3 Fresno

Prognose Samenvatting:

druk op selectie

Elke dag nodigt Canalturf je uit om advies te geven Quinte Race +En de Lijst van de tien paarden geselecteerd door de hoofdpers voor paardenpers (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Courses, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

nummer. paard bestuurder
15e WAALS GANGSTER Colette A.
4 zachtjes de banaan Bazir n.
14 tijdperk van Helios LAGADEUC F.
8 Douglas du Pont Ravvin E.
3 Fresno Martens C.
2 FANTASIA DE LIGNY Abrivard M.
11 het nadenken waard Mart F.
5 snelle dominosteen Shafati c.
13 held bloem mijn werk.
1 DOSTY CRIADO M.