Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Melissa Sue Anderson (Little House on the Prairie): op 59-jarige leeftijd fascineert de onvergetelijke Mary Ingalls

Voorbij zijn de dagen dat we haar met haar zussen op het platteland zagen stoeien. Voorbij zijn de dagen van vreugde, drama, branden en af ​​en toe blindheid. Bekend om het spelen van de rol van Mary Ingalls in de serie Het huisje in de weiVan 1974 tot 1981, Melissa Sue Anderson Ze was pas 12 jaar oud toen ze een tv-ster werd. Verrassing: de actrice maakte een zeldzaam optreden in Monaco, tijdens het 61e Monte Carlo Television Festival, dat op 20 juni 2022 in het Forum Grimaldi werd gehouden.

De klok tikt door, maar er verandert eigenlijk niets. De 59-jarige Melissa Sue Anderson heeft nog steeds die doordringende blauwe blik die we in haar zeer jonge jaren zagen. Met een outfit die bij haar ijzige look paste, veroorzaakte de actrice nogal wat opschudding tijdens het evenement en verzamelde ze zich samen met andere actrices en actrices die bekend zijn bij kijkers. We merken in het bijzonder de aanwezigheid op van onder meer Jane Seymour, de onvergetelijke Dr. Quinn, MD, of Jason Priestley, voorheen Brandon Walsh in Beverly Hills 90210Naast Neil McDonough, voorzitter van de literaire jury, Eric Close, Fabrice Deville, Hubert Benhamdine, Mary Gael Calles, Folco Marchi en Nadia Fosser.

Maar wat is er met Melissa Sue Anderson gebeurd?

Nadat hij doorslaand succes had behaald met zijn kameraden in Het huisje in de wei – Inclusief wijlen Michael Landon Melissa Sue Anderson is relatief geheimzinnig geweest. Gezien in grote producties zoals: De leuke cruise Arabesque Fantasy Island Maar in heel kleine rollen werd de actrice in 2018 in de bioscoop vertoond in De truc is rennen door James Oakley, met Uma Thurman en Tim Roth. Wat het privéleven betreft, lijkt ze een complete vrouw te zijn. Ze zijn getrouwd met scenarioschrijver en producer Michael Sloan, hebben twee kinderen, Piper en Griffin, in de leeftijd van 31 en 26, en waren onlangs in staat om de bruiloft van haar kleindochter bij te wonen. Het gras is dus nog nooit zo groen geweest in de nabijgelegen wei…

READ  Valerie Pecres valt Bertrand Chamroy aan in "C à Vous"