Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Isabel Moreni-Bosque legt uit waarom ze het afgelopen TPMP-seizoen heeft gemist

Raak mijn tv niet aan Op donderdag 23 juni viert hij zijn laatste seizoen, Cyril Hanouna’s kans om al zijn boeken op de set te verzamelen. Maar de historische woordvoerster van de show, Isabel Moreni-Bosque, ontbrak. Op Twitter legde ze de redenen voor haar afwezigheid uit.

Verder onder deze advertentie

Raak mijn tv niet aan Ik vierde mijn laatste seizoen, donderdag 23 juni. Op 29 augustus wordt de show weer uitgezonden. voor deze gelegenheid, Cyrillus Hanouna Zijn partners hadden de kleine kommen in de grote kommen gezet. Carnavalboeien moesten met dansers en muzikanten op het paradeterrein aankomen. Daarna bespraken ze een selectie van de topseries van vorig jaar. Alle columnisten hadden geantwoord dat ze rond de tafel of in het publiek aanwezig waren, zoals de nieuwkomers, de Belg Bertrand Deckers of Hugo Manus. Maar een symbolische deelnemer aan het programma ontbrak: Isabel Moreni Bosque.

Isabel Moreni-Boss was minder aanwezig bij TPMP laatste maanden

De journalist, ook verantwoordelijk voor RTL, zit dit jaar minder aan tafel. Danielle Moreau fungeerde vaak als haar vervangerDit leidde tot geruchten over een rivaliteit tussen de twee vrouwen. Isabel Moreni Bosch uitgelegd aan onze collega’s dichterbij De trieste redenen voor deze lange afwezigheid. Zo merkte ze dat haar man”Ze onderging verschillende operaties met vitale waarschuwing. Ik trok me liever terug om voor hem te zorgen. Cyril begreep mijn situatie goedToen voegde ze eraan toe. Aan Jourdan de Luxe vertrouwde ze toe dat wat haar metgezel had geleden niet het geval was “niet goedaardig”. “Hij zorgt goed voor hem. Er is een ziekenhuis in Lyon dat hier goed voor zorgt. En ik, ik voel me net een verpleegster omdat ik hem nu ’s avonds masseer, zeg ik tegen mezelf ‘Ah, ik doe eindelijk iets voor mijn man,’ vervolgde ze.

READ  Verenigde Staten: Minstens 8 doden door massabeweging op muziekfestival

De vermiste journalist “Om een ​​goede reden”Ze geeft nieuws over de gezondheid van haar man

Op Twitter maakte Isabel Moreni-Bosque minutieus duidelijk dat ze vanavond niet naast andere columnisten kon zijn om haar echtgenoot, Alan, die het ziekenhuis verliet, te vergezellen. “Wat waren ze mooi op ‘Char’, mijn vrienden van TPMPschreef ze in het bijschrift van de presentatievideo. “J’aurais adoré y être comme prévu mais j’étais à l’hôpital de Rueil pour la bonne cause, mon mari sortant au bout de quatre mois, la quille pour lui, toujours les béquilles pour moi, les deux font la pair! Tot zaterdag TPMP mensenEn de Ze voegde eraan toe.