Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Laurent Roquier waarschuwt de animators die werken met zijn ex-producer Catherine Parma … en onthult zijn projecten als beloning in Frankrijk 2

Zoals we weten, vond de breuk plaats tussen de presentator en Catherine Parma, die veertien jaar lang “We Don’t Lie” (ONPC) produceerde, de voormalige talkshow van Laurent Roquier, gemaakt in 2006 en uitgezonden tot 2020 op France 2. .. en een gastster France 2 vertelt erover Vanmorgen in Parijsna door de rechtbank van koophandel van Parijs te zijn veroordeeld tot betaling van bijna een miljoen euro schadevergoeding:

“Ik heb Catherine Parma niet aangeklaagd, zij was degene die me aanviel. Ik wil niet dat mensen denken dat ik de slechterik in dit verhaal ben. Als ze zaterdagavond verder wilde gaan, had ze de kans om dus. Dus dit punt hield hij niet in het oordeel.” In ieder geval zijn de volgende animators waarmee je wilt werken gewaarschuwd: Let goed op je contracten.

Maar Laurent Roquier profiteert ook sOm twee van zijn projecten met France Télévisions te onthullen : “In oktober en november test ik twee nieuwe primetime-shows. De eerste is een nieuwsshow met liedjes, waar zangers, imitators of komieken liedjes spelen die verband houden met het nieuws, met hun originele script of met parodieën die Ik zal schrijven.”

De tweede heeft als titel “Vandaag is als gisteren”. Het nieuws van het moment zal zijn vanuit het perspectief van de foto’s van gisteren. Er zullen gasten ter plaatse zijn en een geweldig debat zoals ik dat op zaterdagavond wilde doen.”

READ  Dit is een ietwat speciale opdracht van Stéphanie Le Quellec om de kwartfinales te produceren