Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vóór prins William was ze smoorverliefd op een beroemde acteur!

Op de lagere school ontmoette Kate Middleton haar eerste liefde. Ze was haar partner in het theater toen ze acteerlessen volgde. In het stuk speelde Kate de hoofdrol van Elisa Dolittle in Mijn eerlijke dame, En speelde de rol van Freddy.

“Er was een vleugje ironie in het verhaal, want in het echte leven werd Kate stilletjes verliefd op Andrew, de zangeres met blond haar, blauwe ogen ondersteunend met een engelachtige stem, Informeer de auteur. Hij was de mooiste jongen van zijn jaar, en Kate kende hem goed omdat ze in het schoolkoor zaten, maar helaas voor haar had Andrew een relatie met haar vriendin Fiona Beecroft. “

Tegenwoordig heeft de 38-jarige Andrew Alexander zijn carrière als acteur voortgezet, met name in theater en series. Downtown klooster In 2013 zei hij ook: CHet is grappig omdat mij, net als op school, werd verteld dat Catherine me leuk vond. Ze heeft het me nooit zelf verteld, ze had geen vertrouwen […] Een van haar vriendinnen, Fiona Beecroft, was toen mijn vriendin. Het was erg spraakzaam en had een meer bruisende persoonlijkheid, maar het waren zeer onschuldige en vluchtige relaties – soms duurde het maar een paar dagen.

Kate deelt dus één punt met Meghan Markle die ook het recht had om actrice te worden aan het begin van haar liefdesleven.

Redactioneel

READ  Pierre Nini en Natasha Andrews geven een filmische kus voor de vertoning van "The Count of Monte Cristo"