Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Pierre Menes, het nieuws is slecht

Een maand na het uitbreken van de storm die Pierre Menes trof, geeft de verslaggever van de zender haar nog steeds de schuld.

Een maand is verstreken sinds de Mary Portolano-documentaire werd uitgezonden “Ik ben geen trut, ik ben een journalist” De onthulling dat de eigenaar en Pierre Menes het einde van de tunnel niet hebben gezien. De controverse die wordt opgeworpen door de herinnering aan zijn acties, vooral zijn reacties op deze aanrandingen, neemt niet af, wat hem dwingt uit het zicht te blijven, zowel op groepen als op sociale media.

Lees ook: Pierre Menes, Relief van Herve Mato die boekdelen spreekt

Zijn laatste publieke optreden dateert altijd van de dag nadat de documentaire werd uitgezonden. De 57-jarige journalist van Touche Pas à Mon Poste bemoeide zich met een witwasproces dat een mislukking bleek te zijn, en Pierre Menes verergerde zijn zaak door het uit te leggen.“We kunnen niets meer doen” En de “De wereld is veranderd”. Zijn advocaat, Arash Dermbarsch, betreurt de inmenging. “Als ik één advies te geven heb in het leven, dan is het niet om in de kou te reageren.” Hij legde uit, zet de TPMP-microfoon ondervragen aan.

‘Hij nam de tijd om erachter te komen wat er aan de hand was. Het duurde een week. Luister, analyseer. Maar hij is een mens.’ Hij vervolgde en zei: “Daarna twitterde hij na enig nadenken, en hij bood zijn excuses aan op een persoonlijke manier. Het is een reis die hem in staat stelde om dat te bereiken. Hij zette zijn zelfrespect en ijdelheid opzij en de manier om dat te doen is in de eerste plaats nederigheid, het is begrip en mededogen. ”

Hij is moe

Maar misschien had Pierre Menet bewustzijn, de oude pen van het team Laad altijd de klap op. ” Hij is moe “Dit is hoe zijn advocaat het toevertrouwde. Vanwege deze uitputting legde de gastheer van de Canal Club Football Club zijn directeuren ook uit dat hij zich wilde terugtrekken en niet in de CFC Group wilde verschijnen en dit voordat het kanaalmanagement besloot hem tot nader order te schorsen in afwachting van de resultaten. ‘Diepe analyse’. Gevraagd door Mediapart, legde Pierre Menes, die zich bij La Baule aansloot in afwachting van het afnemen van de storm, uit dat het “Aan de onderkant van het gat”. En het lijkt moeilijk om terug te keren.

READ  Hier begint het allemaal Spoilers: HV-beoordelingen, wat te verwachten volgende week (samenvattingen + video's 28 juni - 2 juli)

Lees ook:Pierre Menes, Relief van Herve Mato die boekdelen spreektChannel +, golf van ontslagen in de nasleep van de Menace-zaak?Pierre Menes werd vermoord tijdens verkrachtingszaken door de New York Times