Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Issa Doubia is magerder: wat “hem erg stoorde” aan zijn gewicht

Als we Issa Doumbia vragen, komt er bijna altijd één onderwerp naar voren: zijn gewicht. Hij aarzelt niet om grappen te maken over zijn rondingen, en over dieet en lichaamsbeweging te praten om een ​​betere gezondheid te krijgen. In een interview met Tv-entertainment Geplaatst op 22 april 2021 – ter gelegenheid van de uitzending van het nieuwe M6-programma, Laat me je stem zien – Issa Doubia verklaart soms wroeging voor de reactie van het publiek.

Dat wil zeggen, ik heb er ooit over gesproken, het was om mezelf en mensen te motiveren, maar tegelijkertijd zijn mensen afhankelijk van cijfers en dat stoort me enorm. .. “, Hij klaagt. In de loop van de tijd leerde Issa Dombia zijn lichaam te accepteren en van zichzelf te houden, vooral door de humor die hij soms als schild gebruikte. “sToen ik jong was, lachten mensen me vaak uit en ik vond een uitweg om dit te voorkomen: ik lachte om mezelf voordat anderen. Op een gegeven moment had het kunnen lukken en ik zie het zo goed. Als ik goed leef, wil ik zeggen “Verdomme anderen”Issa Dombia zegt.

Op sociale netwerken vertelt de 38-jarige komiek en presentator met meer vrijheid over zijn fitheid. In november 2019 had hij al onthuld dat hij tien broekmaten was kwijtgeraakt. Resultaten en stabiliteit mogelijk gemaakt dankzij coach Yanni Sport.

Tijdens een interview in Paris MatchIssa Doubia legde uit dat hij tijdens de scheiding van zijn ouders veel aankwam en daarna zijn toevlucht nam tot eten. “Toen ik 19 jaar oud was, zijn mijn ouders gescheiden. Dus op dit punt stop ik alles en kom ik aan. Het was altijd een tragedie dat een gezin uiteen viel. Het was ingewikkeld voor mijIk ‘, hadden onze collega’s spijt.

READ  Tien films om op consoles te bekijken

Merk op dat het eerste nummer van Laat me je stem zien Het stond op de derde plaats in het aantal kijkers met 2,2 miljoen kijkers. “Wat betreft het commerciële doel: het marktaandeel is 20,5%. Het kanaal was een pionier in deze strategische indicatorGespecificeerd Puremedias.