Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Benjamin Castaldi is “helemaal stoned”? Boos, netizens vermoeden dat hij “verslaafd is aan alcohol” op de TPMP-kit!

Op deze vrijdag 23 april nam Cyril Hanoun de teugels van laatstgenoemde over Raak mijn tv niet aan Van de week.

Om hem heen Guillaume Genton, Valerie Benaim, Nicholas Bernikoff, Jean-Edward Lipa, Delphine Wespaiser, maar ook Benjamin Castaldi. De columnist, die weer zijn donkere bril droeg, was in topvorm. Zelfs best een beetje. Tijdens de column, Rédac ingezonden door Sasha Elbaz backstage achter de schermen van de shows van de week, voormalig presentator Secret Story volledig gedumpt.

In het licht van zijn tussenkomst na een reeks reageerden netizens snel met een beschuldigende vinger, het gedrag was erg blij voor de echtgenoot van Aurore Aleman.

“Maar zoon, heb je een hoge TPMP-groepsscore gehaald? Je leek niet al te waakzaam,” “Maar Castaldi, dronk hij of zo?!” “Zoals veel mensen zie ik dat de man helemaal dronken is !!” “Hij heeft Benjamin totaal gestenigd”, zelfs door deze bril zie je die ogen exploderen bij Castaldi, “Ik denk dat hij dronken is, hij heeft de klif losgelaten, hij ontspant, het gebeurt”, “belachelijk, ongemakkelijk en onnodig. ”Castaldi In het geval van “I don’t like”, is het beschamend !! ‘Dronken Mort Casta’, ‘Moest dat grappig zijn? Wat een zware last … om alcohol te stoppen, ” Castaldi Al in het weekend … begon het aperitief vroeg. “, Je kon de commentaren lezen op Twitter.

Zie ook: Benjamin Castaldi zette eindelijk zijn bril af, mislukte operatie en “het geld mislukt”

READ  Anthony Collette vertelt meer over zijn breuk met Iris Mittenaere: 'Er waren behoorlijk gewelddadige dingen'

Bewerken