Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jean-Luc Azoulay bevestigt dat de populaire sitcom terug zal zijn op C8, en we vertellen je alles!

TPMP Een uitstekende persoonlijkheid die Cyril enorm waardeert vanwege zijn aanhankelijkheid. Dit is Jean-Luc Azoulay, oprichter van AB Productions. Of de oprichter van een groot productiebedrijf, verantwoordelijk voor verschillende cultseries uit de jaren negentig TPMPHet ging de onruststoker in de Pakistaanse luchtmacht vooraf. Ongepubliceerde informatie waarvan Cyril Hanoun op de hoogte was, u zult begrijpen waarom. In feite keert een vlaggenschipreeks van AB Productions terug naar C8, die werd gecoproduceerd door een presentator TPMP Persoonlijk! bezwaar In de rest van dit artikel legt hij alles uit wat je moet weten.

TPMP Ze ontving de voorzitter van AB Productions en JLA Group

Jean-Luc Azoulay is een personage dat weinig bekend is bij het publiek, maar bij alle acteurs en tv-kanalen. Het is gewoon niet Oprichter De rol van grote productie of producenten. Jean-Luc Azoulay is scenarioschrijver, lyrische dichter en componist. En bovenal, zodat onze lezers erover zullen pratenbezwaarWe zijn het hem verschuldigd De meisjes van hiernaastEn de Hé, spierenEn de Helen en de jongens of Eerste kussen. Je zult het duidelijk al begrijpen, en de kijkers zijn het er aan verschuldigd Feesten van liefde als zodanig Houd van geheimen.

Hij is niet alleen verantwoordelijk voor de productie, maar hij is ook geïnteresseerd in het schrijven van de scenario’s voor al zijn series. Omdat de personages hem zoveel jaren ontroerden dat hij de enige was met het nodige geheugen over alle afleveringen, of bijna, om de consistentie in het schrijven te behouden.

READ  Iris Mittenaere: Een latex bh om Coachella in stijl af te sluiten...maar het doet pijn!

Dus deze geweldige man, de tv-columnist, was een van Cyril’s aanhankelijke gasten TPMP Dit is 21 april. Hij stelde zichzelf voor, nadat hij zijn vriendschap met Cyril had verklaard, onthulde Jean-Luc Azoulay verhalen over zijn sitcoms waar het publiek van hield. De Kijkers van TPMP Zo kan hij leren dat deze geniale scenarioschrijver en producent Cyril’s eerste aanhankelijke werk op televisie was. Hij gebruikte het zelfs om het script te schrijven voor een serie die niet goed afliep. Na 12 afleveringen stopte het. bezwaar Wees eerlijk, Cyril-fans zijn blij dat zijn carrière als scenarioschrijver is mislukt. Omdat het voor hen noodzakelijk is geworden als facilitator.

Patrick Boydipat was ook aanwezig op de set TPMP. En na tientallen jaren als Nicholas gewerkt te hebben, komt hij erachter hoe zijn casting eindigde. Helens vertaler zette haar zinnen op!

Een comedyserie uit de jaren 90 keert terug naar de lucht op C8!

Historici TPMP Je begint te twijfelen of er iets aan de hand is. In feite begon iedereen te begrijpen dat een van de cultseries van Jean-Luc Azoulay weer in de lucht kon zijn. Sommigen denken zelfs dat dit daadwerkelijk zal gebeuren op de C8.

Maar daar viel eindelijk de primeur. In C8 keert een geheel nieuwe serie terug, met de belangrijkste scriptschrijver en producentcodes. Een serie die goed bekend was bij het publiek. Beter nog, gastheer TPMP Hij zal zijn twee jaar in dit bedrijf steken. bezwaar Eindelijk geeft het je alle details! Pas op, rol de trommel! Nieuws, de nieuwe buurmeisjes Het komt aan in C8! Cyril Hanoun en Jean-Luc Azoulay zullen zij aan zij werken voor de komst van deze sitcom binnenkort.

Dit is verrassend en verrassend nieuws. Omdat presentator Cyril Hanouna aangeeft dat het niet alleen een bonus zal zijn, maar het zal ook nieuw zijn waardoor je een frequente fan bent van de sitcom. De piloten maken zich klaar en de fans zijn er TPMP Ze zullen hulde moeten brengen aan de lancering van hun “Papa” -serie. bezwaar Denk dat niet Jaar van TPMP Hij zal zich kunnen verzamelen om de nieuwe projecten van Cyril Hanouneh aan te moedigen. Maar voorlopig zijn er nog geen specifieke data. Het is dus noodzakelijk om op de hoogte te blijven, zodat u later niets mist!

READ  Leticia Casta spreekt voor het eerst over haar aandoening, en ze werd te laat gediagnosticeerd