Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vivi was uitgesloten van de show, dus wat zong hij in knock-outs en gevechten?

Terwijl Viani’s team op zaterdag 24 april de knock-out tegemoet gaat, zal de genomineerde schitteren tijdens zijn afwezigheid: de Vivi, die is uitgesloten van het programma. Het laatste is echter gekozen voor de toekomst! Maar wat moest hij zingen? We vertellen je alles …

De zaak veroorzaakte opschudding … tijdens de derde week van blinde tests, De Fifi Hij herwon de titel van Orelsan, waardoor de vier coaches voor het geluid. Terwijl De laatste koos ervoor om zich bij een team te voegen VianiKort daarna verschenen tweets die hij in het verleden had gepost op sociale netwerken, berichten van racistische en homofobe aard. Snel De productie besloot hem van de show uit te sluiten. Probleem: de laatste had zich later gekwalificeerd GevechtenHij pakt dan het beste van Siri Tijdens knock-outsEn tot slot, tijdens Kruisgevechten, De laatste stap voor de live-uitzending van de halve finale.

‘Hoge standaard service’

Terwijl mijn kijkers het geluid Op zaterdag 24 april ontdekten ze de wandelgangen van de talenten van het team en konden ze de jongeman zien, terwijl de voice-over uitlegde, na het geweldige optreden. Mintessa : “Het volgende talent dat voorbijging, was The Vivi. Na een spraakmakend optreden koos Viani hem uit voor de volgende fase. Vivi maakt niet langer deel uit van de wedstrijd en zal ook niet tot de talenten van Vianney worden gerekendMaar wat heeft The Vivi trouwens zo gezongen om Vianney zo te boeien, overweldigd door de beelden in de show?

Nummers gedekt door The Vivi

Voor de registratie zijn het de talenten die de titels kiezen die ze tijdens de knock-out zullen vertalen, zoals we benadrukten. Jim BauerDoor de oorsprong van zijn stiekeme omslag, ‘Tata Yoyo’, uit te leggen.Het was op dat punt dat Vivi “Breathless” van Claude Nogaro koos, wat een verstandig idee is gezien de commentaren in de voice-over en het geluk van zijn coach. De laatste vertelde ons ook over zijn uitgesloten bruidsschat : “Ik voel me teleurgesteld bij de mensen. Ik wou dat het publiek genoten had van hun presentaties op The Voice. ” Wat betreft wat onmisbaar is voor de strijd tegen hem Siri die dit nummer tijdens de halve finales zal coveren, zal live zijn, Het ging over “Mais je t’aime”, de titel van Grand Corps Malade en Camille Lellouche …

READ  Jennifer in wanhoop is haar team omgekomen