Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wie is zaterdag 24 april uitgeschakeld bij het Maestros-toernooi?

Zes kandidaten uit Vergeet de woorden niet Deelgenomen aan de derde editie van Tounoi des Maestros op zaterdag 24 april. Ontdek aan het einde van een spannende avond welk team de eerste kwalificatiewedstrijd heeft gewonnen.

Op zaterdag 24 april zond France 2 de eerste kwalificatieavond uit voor een toernooi Maestros-kampioenschap. Dit jaar weer, Nagoy Maak een afspraak, over een periode van enkele weken, op Achttien van de grootste winnaars Vergeet de woorden nietKom strijden om de winst voor de verenigingen te innen. Als het team vorig jaar Viool – Bestaat uitArsene (Wie gaf ons zijn reactie) En de Julian – Hij won, weddenschappen staan ​​open voor deze nieuwe ronde. Vanavond werd de wedstrijd ingehuldigd door twee nieuwe auteurs: The Team Margo, Bestaat uit Denise En de Alessandra Je staat tegenover het team dat het draagt JeremyEn de Hallo En de Mica. Hoewel het de eerste van de twee was, was de wedstrijd heel spannend en leken nieuwe regels het spel tot leven te brengen.

Toonaangevend Trio …

De organisatoren van het programma merkten op: De eerste ronde bevatte geen nieuwe features. Dennis behield een voorsprong op Mika, ook al zaten ze dicht bij nek aan nek omdat het niveau hoog is. “Het populaire liedje in het gatHet maakte het niet mogelijk om zo’n grote kloof tussen de twee teams te creëren, ondanks het feit dat het team van Margaux aan het einde van de eerste ronde 10 punten voorliep. De kaarten werden echter volledig herverdeeld tijdens de volgende ronde toen ze de “Queen” Maestros ontmoetten. . De getalenteerde jongere die afgelopen november uit het klassieke spel liep.

READ  Hier zijn de vijf gewoonten die je moet volgen om elke dag gelukkig te zijn

… voordat alles verandert

In feite introduceerde het toernooi verschillende nieuwe regels: De kandidaten wisten niet hoeveel punten ze speelden. Liedpunten zijn verborgen, ontdekt zodra iedereen een stuk heeft gekozen om uit te voeren. Evolutie die blijkbaar heeft geprofiteerd van Jeremy, die Margo de hele ronde voorliep en doorscheenHet populaire lied zit in de valBovendien, als de maestro de woorden niet vindt of de woorden verkeerd heeft, kan zijn tegenstander op elk moment punten in het spel nemen, als hij het juiste antwoord heeft. Bovendien hielp het hem niet. Margaux team vanavond, en eindelijk komt het laatste duel, waar de lichte vertraging van zijn team niet gecompenseerd werd, vooral omdat de punten vanaf nu twee keer werden geteld. Dus ondanks zijn eerste plaats tegen Héloïse en een goede comeback tijdens ‘Het trending nummer in de estafetteAlessandra’s fout (goed voor 70 punten) lijkt een fataal trio te zijn geweest. Score aan het einde van de wedstrijd: 510 tot 445 punten voor … Jeremy’s team, dat foutloos scoorde tijdens de finale en 100.000 euro won voor de vereniging Stichting Medisch Onderzoek.