Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

The Voice 2021: Waarom wordt Vivi nog steeds uitgezonden?

De tweede avond van The Voice 2021 vond plaats op zaterdag 24 april. Het was tijdens deze talenten dat de talenten van Viani en Florent Bagni hun geluk beproefden.

Niet afgekapt tijdens het bewerken. TF1 zond de avond van de tweede dag van de knock-out uit The Voice 2021 Aanstaande zaterdag 24 april. Voor de gelegenheid waren het de genomineerden van Florent Pagny en Vianney die hun geluk beproefden bij het veiligstellen van een locatie voor kruisgevechten. Er was echter iemand die het heel goed deed. Dit is The Vivi die een paar weken geleden uit de show werd gehaald na zoveel controverse te hebben veroorzaakt. Terwijl de productie hem ondanks zijn overwinning de poolgevechten afsneed, werd zijn optreden uitgezonden in een knock-outevenement. Een verrassing voor kijkers, aldus Nikos Eliagas. “Het volgende talent om te slagen is The ViviHij zei eerst voordat hij eraan toevoegde:Na een spraakmakend optreden koos Viani hem uit voor de volgende fase. Vivi maakt niet langer deel uit van de wedstrijd en zal ook niet tot de talenten van Vianney worden gerekend“, Hij voltooide. En dus zijn dit drie fragmenten, zonder geluid, die werden uitgezonden voordat het volgende talent binnenkwam.

Eliminatie zet alles op zijn kop. Voor dit tiende seizoen werd een nieuw evenement geboren, dat Kruisgevechten. Het concept? De coach zal een talent uit zijn team selecteren om naar het podium te sturen. Vervolgens huurt hij een andere coach in die op zijn beurt een talent uit zijn team kiest. De twee staan ​​om beurten tegenover elkaar en het publiek beslist. Voor deze nieuwe fase bestaan ​​teams uit vier talenten. Het was echter Fifi Gekwalificeerd door coach Viani tijdens de knock-out. Maak dan onderscheid Kruisgevechten En ze moeten zich kwalificeren voor de halve finales. Kijkers begrepen zijn uitsluiting niet, die op sociale media beweerde dat ze niet begrepen waarom niet een ander talent was geformuleerd om zijn plaats in te nemen. Bovendien, zoals aangegeven door Viani in een interview met Vrije tijd tvDe jongeman maakte magische uitvoeringen:Ik voel me teleurgesteld bij de mensen. Ik wou dat het publiek genoten van de diensten die ze ons bij The Voice hebben geboden“, De zanger heeft het uitgelegd.

READ  Laeticia Hallyday en Jalil Lespert: Na DJ Snake hebben ze plezier in de liefde voor Elton John

Tweets die veel ophef veroorzaakten

Op 20 februari zagen kijkers Vincent, alias The Vivi, op het podium het geluid. Na zeer gewaardeerde service kondigde TF1-productie aan dat het filter gediskwalificeerd was. Reden? Oude berichten op zijn Twitter-account die weer verschijnen. Houd de jongeman hierbij vast Racistische en homofobe opmerkingen. Hoewel zijn reactie snel was, wat duidt op een experiment, “Zich schamen“Het programmateam heeft in een verklaring laten weten van hem te willen scheiden.”Gisteren zagen we de vele berichten die The Vivi enkele jaren geleden op haar Twitter-account plaatste. (…) Vivi verontschuldigde zich onmiddellijk op haar Instagram-account. Maar deze berichten blijven in strijd met onze waarden en haar deelname aan het programma dat vandaag afloopt. “, Kunnen we lezen. Terwijl kijkers dachten dat ze hem nooit meer zouden zien, lijkt het filter te ver gegaan in het avontuur.

Abonneer u op de nieuwsbrief van Closermag.fr om gratis het laatste nieuws te ontvangen