Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Ze verdient dit helemaal niet.’

‘Ze verdient dit helemaal niet.’

Sinds het elimineren van Koh Lanta, geheime wapens Op vrijdag 23 april op TF1 was Shanice het doelwit van gewelddadige kritiek en beledigingen op de netwerken omdat ze Vincent onder druk zette. Dus de avonturier sprak ter verdediging van zijn metgezel en veroordeelde deze uitstorting van haat.

Verraad voor sommigen, geniale slag voor anderen. strategie Vincent In een ring Koh Lanta, geheime wapens De uitzending van vrijdag 23 april blijft veel inkt genereren. afstand’Plotselinge uitschakeling van MatteoDe voormalige geel voelde zich in gevaar en zette de jongeman onder druk om te stemmen zoals de rest van zijn team. Anders dan dat, Vincent. Geniet van een kleine dreiging Door zijn metgezellen. In de raad voegde de avonturier zich bij de voormalige Reds en stemde tegen Shanice, het hoofd van het gele denken. De stem van Vincent was echter doorslaggevend: zij was degene die uiteindelijk het vertrek uitlokte van de kandidaat die oorspronkelijk dicht bij hem stond.

Vincent en Channes, The Targets of Hate Letters

Vincents stem was duidelijk Ervaren als verraad Door het gele team … maar niet noodzakelijk door de fans Koh Lanta. Na het uitzenden van een aflevering Geheime wapensVeel internetgebruikers prezen Vincents strategie zelfs als zijnde een ‘Masterclass’. Sommige volgers van de TF1-survivalgame waardeerden vooral de houding van Geel ten opzichte van Vincent niet Knijp uit Shanice. Ze applaudisseerden dus toen de kandidaat in opstand kwam tegen de dictaten van zijn kameraden. Maar parallel aan de brieven waarin Vincent werd geprezen, lieten sommige tweeters zich minder sympathiek reageren. Vincent maar vooral Chanis Zo waren ze het doelwit van gewelddadige kritiek op sociale netwerken. Een ondraaglijke ontsporing van de financiële analist.

READ  Komiek Nino Castelnovo overleden

“Ik zie alle haatboodschappen met beledigingen.”

Aanstaande zaterdag 24 april sprak Vincent via een video in zijn Instagram Stories om een ​​update te geven over de zeer gewaardeerde aflevering. Koh Lanta, geheime wapens van gisteren. De avonturier bedankte eerst zijn fans voor hun steun. Toen hekelde de financieel analist de sociale media die de avonturiers haten terwijl ze naast Chanes stonden:Ik zie alle berichten en haatberichten, evenals berichten met beledigingen tegen Shanice. Ik wil je er alleen aan herinneren dat dit maar een spel is, en dat we hier zijn om te spelen. Shanice had haar strategie, en ik de mijne. We zijn het er misschien niet mee eens, maar ondanks alles denk ik dat we ook de zaken recht moeten zetten. Shanice, ze verdient het helemaal niet, maar helemaal niet. Shaniki, ze is totaal onwaardig, ze verdient deze haat die ik kan lezen niet. Mezelf in zijn schoenen verplaatsen, het moet erg ingewikkeld zijn. Dus je hebt het, als we de dingen gewoon kunnen kalmeren, vermijd het dan allemaal. Omdat het maar een spel is en we in een spel zitten en we spelen. We willen allemaal tot het einde gaan, we gaan niet tegen elkaar liegen. Dus hier ga je, organiseer jezelf een beetjeEen bericht dat doet denken aan de brief van Aurélien, die dat ook was Hij moest zijn kameraden verdedigen slachtoffers Golven van haat Op sociale netwerken nadat ze zijn uitgeschakeld.