Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Valeriaan: 8 Franse regisseurs die cameo’s maakten in de film

De speelfilm “Valerian and the City of a Thousand Planets” van Luc Besson wordt zondagavond uitgezonden op TF1 en bevat maar liefst acht Franse regisseurs, van Alain Chappatt tot Louis Leitrier via Matteo Kasovitz.

Blockbuster met een XXL-budget van bijna € 200 miljoen, de saga van S.F. Valérian en City of a Thousand Planets van Luc Besson biedt een humoristische feature. Dean DeHaan En Cara DelevingneDe twee jonge hoofdrolspelers van dit avontuur zijn gebaseerd op strips Valeriaan en Laurelin, Eigenlijk schouder aan schouder met de aftiteling … acht Franse regisseurs!

Van Alain Chabat tot Louis Leterrier via Mathieu Kassovitz en Benoît Jacquot, concentreer je op deze Fransen die een korte opwachting maakten in Valeriaan, zondagavond uitgezonden op TF1. Filmmakers die scheepskapiteins spelen, ontmoeten vreemde genres in de openingsscène van de film.

Alan februari

EuropaCorp – VALERIAN SAS – PRODUCTIE VAN TF1-FILMS

We zullen niet praten over een sluier Alan februari, Wie heeft recht op een echte aanwezigheid in Valeriaan. De Fransman, die totaal onherkenbaar is met zijn baard, speelt zeevisser Bob die Laurelaine te hulp schiet. Hij heeft een ongelooflijk talent voor komedie. Ik was er zeker van dat hij een goede piraat zou zijn. ”Reclame maken Luc Besson naar mij Onze collega’s van Figaro.

Gerard Krausek

EuropaCorp distributie / screenshot

Gerard Krausek is een trouwe partner van Luc BessonHij regisseerde drie delen van de Taxi-saga. In een speelfilm Valeriaan, Speel Kapitein verwelkomt de Martapura aan boord van het Alpha Station.

Xavier Giannoli

EuropaCorp distributie / screenshot

Tussen 2015 en 2018 is regisseur Xavier Giannoli (When I Was a Singer) de peetvader van de promotie van de stadsschool die ik heb gemaakt. Luc Besson. In de inleidende scène voor Valeriaan, Hij verleent zijn karaktertrekken aan persoonlijkheid Kapitein Norton.

Benoit Jacot

EuropaCorp distributie / screenshot

Valeriaan Het heeft een kleine uitstraling Benoit Jacot. In de inleidende scène van de speelfilm draagt ​​de regisseur van Farewell to the Queen een outfit Kapitein verwelkomt Arysum aan boord van Alpha Station.

Oliver Megaton

EuropaCorp distributie / screenshot

Olivier Megaton, een voorstander van de dochteronderneming van EuropaCorp Luc Besson Significant ondertekend door Taken 2, Taken 3 en The Transporter 3, lijkt klein in Valeriaan. Aan het begin van de film was hij aan het vertalen Kapitein verwelkomt KCO2’s aan boord van Alpha Station.

Lewis Literer

EuropaCorp distributie / screenshot

naar Luc Besson, Regisseerde hij privé Le Transporteur en Danny the Dog. Bij Valeriaan, Frans Lewis Literer, Die onlangs getekend heeft bij de Netflix Lupine-serie, verschijnt als Kapitein verwelkomt Mercury aan boord van het Alpha Station.