Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Pascal Braud heeft scherpe kritiek op de advertenties van Jan Castex (video)

Donderdag 22 april, na de persconferentie van Jean Castex, werd Pascal Braud tot lippendienst gedwongen Het is tijd voor professionals Om de woorden van de premier te bekritiseren.

Woorden komen niet voorbij. Aanstaande donderdag 22 april Jean Castex hield een nieuwe persconferentie om rekening te houden met de ontwikkeling van de epidemie. Aanvankelijk bevestigde de premier dat scholen vanaf 26 april heropenen met een strikt gezondheidsprotocol. “De grote nieuwigheid van genezing zijn zelfonderzoeken. Het is een veel eenvoudiger neusuitstrijkje en het produceert in 15 minuten. We hebben enorme bestellingen geplaatst, 64 miljoen zelftests. Het wordt vanaf volgende week aangeboden aan alle leraren en vanaf 10 mei aan middelbare scholieren. ” Hij zei voordat Jean-Michel Blancer de voorwaarden vaststelde voor heropening van deze instellingen.

Kan een persconferentie achterwege blijven?

Daarna nam Olivier Ferrand het woord om de Fransen te informeren over het verloop van de vaccinatie, dat sindsdien bekritiseerd is. Verkeerde overheidscommunicatie over het AstraZaneca-vaccin. De minister van Volksgezondheid en Solidariteit bevestigde dat het doel van 20 miljoen vaccinaties voor het eerst op 15 mei zal worden bereikt. Vervolgens werd de ministers gevraagd naar het tijdschema voor de heropening van culturele locaties, amfitheaters en restaurants. Omdat Jean Castex niet meer onthulde, verwees hij verslaggevers naar de komende dagen toen er geruchten de ronde deden De president van de republiek kan spreken.

‘Hij is een huilende predikant!’

Aanstaande donderdag 22 april Pascal Braude Introductie van een nieuwe uitgave van Het is tijd voor professionals Sinds de start van het programma had hij kritiek op deze persconferentie die volgens hem “niets” bracht op veel van de vragen van de bewoners. Geërgerd door het gebrek aan informatie over een mogelijke verkorting van de avondklok, werd de journalist weggehaald: “We wachtten op een reactie op de avondklok, nou nee!” De tweede keer, Laten vallen: “Jane Castex spreekt, hij is de minister die je lastig valt! Je hebt geen uur schaduw! De conferentie van vanavond … Laat ze thuis blijven als dat zo is. Geloof niet wat ik vanavond een uur heb gehoord. Er is niets! Kom niet als het … “voor niets!”

READ  Iris Knobloch zal in 2023 het filmfestival van Cannes voorzitten