Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mandir onthult een schokkende foto van zijn ziekenhuisopname om sceptici het zwijgen op te leggen

Mandir onthult een schokkende foto van zijn ziekenhuisopname om sceptici het zwijgen op te leggen

De voormalige kandidaat van Koh-Lanta Munder, die ernstig was blootgesteld aan het Covid-19-virus, was tijdens zijn herstel betrokken bij de ontwikkeling van zijn gezondheid en de zorg die hem werd verleend. Om diegenen te waarschuwen die de ernst van de pandemie in perspectief zouden kunnen plaatsen, plaatste hij deze keer op zijn Instagram-account een foto van hem terwijl hij in het ziekenhuis lag.

Het moet gezegd worden dat het vorige icoon op de survival-show geketende gezondheidsproblemen vertoonde, zelfs waardoor zijn familie en veel van zijn fans het ergste vrezen. Een acute vorm van het Coronavirus dus, waarvoor zuurstof nodig is Longembolie Haar dokter heeft haar op het laatste moment ontdekt. ​​Haar herstel blijft lang en gecompliceerd.

In feite achtte hij 34 dagen na het oplopen van het virus het gepast om degenen te waarschuwen die – nog steeds – sceptisch staan ​​tegenover de realiteit van de wereldwijde pandemie. Om de samenzweerders die op sociale netwerken een bepaald publiek blijven ontmoeten te frustreren, besloot hij daarom de harde methode te gebruiken.

In zijn laatste Instagram-bericht, gepost op woensdag 21 april, ’s avonds, ontdekken we dat hij verslaafd is, half gesloten ogen, vermoeid gezicht, worstelt om de ziekte onder controle te krijgen. Met een sterke boodschap: “Ik zou het niet moeten dragen, maar heel slecht, want met uw verhalen over Covid-plots laat ik u een Covid-patiënt zien op de intensive care die wacht op zijn lot …”, geplaatst als een waarschuwing .

Een oproep tot het commando vergezeld van een hashtag laat geen twijfel bestaan ​​over de gemoedstoestand van de toeschouwers,#Tarief», Waarvoor we onze excuses aanbieden voor de spelfout en gewelddadige toon, gezien de moeilijkheden die hij zojuist heeft ervaren.

READ  "Het kasteel van mijn moeder": de kleinzoon van Marcel Pagnol werd al snel beroofd van het Château de la Buzyn

Het lijdt geen twijfel dat zijn getuigenis hopelijk enigszins zal overtuigen van de nog steeds sterke ernst van de epidemie.