Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Foto Bilal Hosni werkt samen met zijn vriend en zijn fans delen zijn geluk

Dit is nieuws dat voor ophef zorgt. Bilal Hassani is een personage dat je aanneemt, alsof je hebt bekend Ze ondergingen plastische chirurgie Of zelfs in zijn intieme geheimen op Ontdek zijn homoseksualiteit op school. Echter, de jonge man Hij wil eerlijk zijn Als het op liefde aankomt. Zijn recente bericht op sociale netwerken getuigt hiervan. “Het is officieel, we zijn aan het daten”, schreef de zanger op zijn Instagram-account op woensdag 21 april, “We kunnen het verbergen, maar ik voel me op mijn gemak op de netwerken (vooral met jou) om er in het openbaar over te praten”, voegt de Franse acteur op het Eurovisie Songfestival in 2019. Het stel staat nog in de kinderschoenen, maar de artiest voelt echt een soort sereniteit die hij met zijn gemeenschap wilde delen. Qasim en ik gaan door met een verhaal dat niet zo lang geleden is geboren, maar we zijn erg blij. En om in het Engels af te sluiten: “Ik hoop dat jullie allemaal blij voor me zijn, want ik voel me oprecht voor mijn deel.”

Vooral de fans van Bilal Hassani waren onder de indruk van deze advertentie. Slechts een uur na het posten stroomden honderden reacties binnen om het nieuwe paar te feliciteren. “Proficiat aan jullie allebei, vol liefde”, “mijn schoonheden”, “kleine katjes”, “heel lief”, “zo blij voor jullie”, “dat waren we wantrouwend!” , “Tenslotte!” “Geluk is voor jou”, “De mooiste!” “Wat liefde”, “Ik hoop (…)

Lees hier meer op de site

Bernard Tapie: Waarom leefde hij de nacht van zijn aanval als een ‘marker’
Foto Mandir: Woedend neemt hij deel aan een gruwelijke momentopname van een ziekenhuisopname op de intensive care
Bernard de la Villardiere: Vertrouwen in de ontmoeting met zijn vrouw Anne
De foto Jessica Thiefenen is zwanger en stralend: ze onthulde een lieve baby aan haar abonnees
Patrick Broell: Zijn mooie gebaar is ter ere van hun verzorgers

READ  Letizia Halliday besluit al het meubilair te verkopen dat Johnny verkoos om Bernard Montiel te vertellen (video)