Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Prins Harry was “bang dat Meghan Markle hem wilde verlaten”

Prins Harry was “bang dat Meghan Markle hem wilde verlaten”

Door details over de monarchie en haar fouten te geven, hebben Harry en Meghan zelfs de meest conservatieve mensen boos gemaakt. Hun vertrek uit de Britse koninklijke familie is een onderwerp dat over de hele wereld wordt besproken en zelfs op BFMTV, die de documentaire uitzond. Megan en Harry: The Revelers 21 april 2021. We hoorden dat Prins Harry een grote angst had: dat ze hem zou verlaten onder druk van de media, in het licht van de schok van zijn moeder, Diana Spencer.

Hij was bang dat Megan hem wilde verlaten omdat ze de druk niet kon verdragenGeschatte Angela LevineRoyal Correspondent en autobiografie. Diana werd lastiggevallen door paparazzi sinds haar scheiding van prins Charles, en ze stierf in een achtervolging met paparazzi in Parijs op de avond van 31 augustus 1997. Dit zijn aangrijpende herinneringen aan HarryAngela Levine voegt eraan toe.

Harry zei het zelf tijdens een waarheidsinterview met Oprah Winfrey: “Mijn grootste angst was dat de geschiedenis zich zou herhalen.”. Door afstand te nemen van prins Harry en zijn koninklijke verplichtingen en de kroonprins, gelooft hij dat de media zullen stoppen met negatief over het paar te praten. Maar geruchten doen de ronde en elk detail van hun relatie wordt door de pers ontleed en geassimileerd als “belediging” Of een ”Aan het liegen” Voor de koninklijke familie.

Meghan Markle, die werd lastiggevallen door de media en niet werd verdedigd door het paleis, legde uit dat ze leed aan depressies en zelfs zelfmoordgedachten had. “Ik ben ontspannen en blij dat ik hier met mijn vrouw met je zit te praten. Omdat ik me niet kan voorstellen hoe het voor haar was [Diana, NDLR] Om deze beproevingen jarenlang alleen te doorstaan. Het was erg moeilijk voor ons allebei, maar we zijn tenminste samen. ”Prins Harry’s regering tegen Oprah Winfrey afgelopen maart.

READ  Colin Berry's moeder sprak eindelijk en brak uit de stilte