Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jan Castex overweegt Sheila te impregneren om het imago van AstraZeneca te verbeteren

Matignon was van mening dat de zangeres een communicatiecampagne zou kunnen begeleiden om 55-plussers aan te moedigen het Britse vaccin te gebruiken.

“We hebben overtuigingsproblemen op AstraZeneca, we moeten denken in termen van communicatie en overtuigingskracht.”Hij sprak dinsdag zijn spijt uit aan de president tijdens een bijeenkomst in de Elysee. Om hier een einde aan te maken, althans om de bekendheid van de Britse oplossing te verlichten, lijkt de uitvoerende macht in alle richtingen te denken.

naar mij Geketende eendHad Mattignon de Staatsvoorlichtingsdienst (SIG) opgedragen een contactplan voor te stellen om 55-plussers aan te moedigen hun eerste dosis te krijgen.

Zie ook – Covid-19: Macron verwelkomt het tempo van vaccinatie, maar geeft toe dat AstraZeneca “moeilijkheden” heeft met het overtuigen

Houdt vanElvis Presley en zijn werk tegen polio in 1956, Zou TF1’s SIG het recht hebben verkregen om afbeeldingenvaccins te publiceren voor verschillende sterren van het lied en het kleine scherm dat overeenkomt met de beoogde leeftijdsgroep. M6 en France Television zouden binnenkort moeten volgen.

Onder de beroemdheden in de 55 jaar die voor deze campagne in aanmerking kwamen, heeft de voornaam, die de premier persoonlijk heeft ingeademd, de oren van het satirische weekblad bereikt. “Sheila moet worden ingeënt», Had hij Jan Castex aan zijn contacten kunnen voorstellen.

Inspirerend Hallo kameraden Word jij de nieuwe hoofdpersoon voor vaccinatie? Zonder de populariteit van de artiest te beledigen breken 75 jaar oudEn de Er zou zeker meer nodig zijn om de honderdduizenden doses AstraZeneca te verkopen die onze burgers hebben achtergelaten sinds de ontdekking van vele gevallen van bloedstolsels die verband houden met het nemen van dit vaccin.

READ  12 medium flips: deelname nr. 253, Emilian wordt de grootste kampioen van de show met een indrukwekkende jackpot

Altijd volgens Geketende eendVan de 60.000 die beschikbaar waren voor voorrangspersonen ouder dan 55 jaar, werden er eind vorige week amper 10.000 gegeven. Zelfs de centra moesten voortijdig sluiten vanwege een gebrek aan vrijwilligers. Een briefje dat helaas gedeeld wordt door doktoren en apothekers, die hun aandelen niet kunnen verkopen.