Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Voor Phil Spencer is de nieuwe “mid-gen” Xbox Series X|S momenteel niet nodig |  Xbox One

Voor Phil Spencer is de nieuwe “mid-gen” Xbox Series X|S momenteel niet nodig | Xbox One

Bijna drie jaar na de release van de 9e generatie consoles zetten Xbox Series X|S en PlayStation 5 hun kleine reis voort en worden ze in de loop van de tijd steeds populairder, ondanks de leverings- en lanceringsproblemen waarmee ze in hun begindagen te maken kregen. Vanaf nu gaan geruchten over steeds meer releases van verbeterde versies van fabrikanten, maar voor Xbox is dit geen prioriteit.

Phil Spencer richt zich op andere problemen met bestaande consoles

Dit kwam tijdens een interview met journalistenIGN Aanwezig op Gamescom Phil Spencer, hoofd van Xbox, kwam langs om verschillende onderwerpen te bespreken en in het bijzonder de Xbox Series X|S-upgrade. Dit is wat hij uitlegde toen verslaggevers hem vroegen of interne teams aan nieuwe consoles werkten:

Nee, nee. We zijn momenteel gefocust op het vergroten van de opslagcapaciteit van de Xbox Series S. Maar nee, zoals ik al zei, we staan ​​naar mijn mening aan het einde van het begin. Dus ik denk dat we de ontwikkelaars moeten laten leer dat materiaal kennen en haal er het maximale uit.

Maar als het gaat om het verhogen van de vernieuwingsfrequentie en het verhogen van de resolutie, kijk ik naar wat er gebeurt op computers met duurdere GPU’s en duurdere CPU’s, en het gaat niet altijd alleen om het aantal pixels of de beeldresolutie. Ik denk dat er verlichtingstechnieken bestaan. Er komt een hele reeks dingen kijken om een ​​spel er goed uit te laten zien en leuk te maken om te spelen. En we hebben als sector op dit niveau veel speelruimte.”

Voor Phil Spencer is het upgraden van deze consoles nooit een prioriteit en hij wil zijn best doen met de bestaande hardware om deze draaiende te houden in plaats van voortijdig nieuwe versies te lanceren. Deze aanpak is vanuit economisch oogpunt duidelijk slimmer en milieuverantwoord, zowel voor de consument als voor het merk.

READ  "Ik voelde me zo zwaar": vier astronauten vertellen over hun terugkeer naar de aarde met SpaceX

Bovendien zijn sommige ontwikkelingsstudio’s nog steeds bezig met het temmen van deze nieuwe machines en het opleggen van nieuwe normen aan verschillende machines die nog steeds geen water kunnen vasthouden.