Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

STALKER 2 UITGESTELD NAAR BEGIN 2024 OP Xbox, PC, Xbox Game Pass |  Xbox One

STALKER 2 UITGESTELD NAAR BEGIN 2024 OP Xbox, PC, Xbox Game Pass | Xbox One

GSC Game World is nu op Gamescom om STALKER 2: Heart of Chornobyl voor het eerst in een speelbare versie te presenteren. Helaas is de studio ook genoodzaakt de game opnieuw uit te stellen om deze in goede omstandigheden uit te brengen.

STALKER 2 staat nu gepland voor begin 2024

Dat is ieder jaar zo. Hoe dichter we bij het einde van het jaar komen, hoe groter de kans op uitgestelde wedstrijden. In afwachting van andere duidelijke vertragingen, zal STALKER 2: Heart of Chornobyl niet opnieuw worden uitgebracht, nu gepland voor Q1 2024.

STALKER 2 zal daarom tussen januari en maart 2024 worden uitgebracht, informatie bevestigd door de ontwikkelaars in de persmap van de game en waarnaar Xboxygen kon verwijzen.

STALKER 2: Heart of Chornobyl wordt in het eerste kwartaal van 2024 uitgebracht op pc en Xbox Series X/S. De game zal ook beschikbaar zijn op Game Pass Day One en pre-orders zijn beschikbaar op onze website.

Op Gamescom zei Xbox-president Phil Spencer dat het STALKER 2-team hem nauw aan het hart lag vanwege “alles waarmee ze te maken kregen”. Het was toen een kwestie van de laatste hand leggen aan de release, maar we moeten geloven dat nog een paar maanden niet teveel zou zijn.

Ter herinnering: STALKER 2 zou oorspronkelijk op 22 april 2022 uitkomen, maar de Russische invasie van Oekraïne bracht de Oekraïense studio van streek, waardoor de game verschillende keren moest worden uitgesteld. Sommige studioleden trokken ten strijde om hun land te verdedigen, en het spel veranderde zijn naam uit protest tegen de Russische invasie.

READ  Wij hebben ervaren... Paper Mario. The Thousand Year Door, een nieuwe uitgave die eruit ziet als een prachtig prentenboek

STALKER 2: Heart of Chornobyl staat nu gepland voor release in het eerste kwartaal van 2024 op Xbox Series X|S en pc, evenals op Xbox Game Pass. Mogelijk komt de game na drie maanden uit op PlayStation 5. In feite is dit de duur van de Xbox-exclusiviteit van de game, zoals gerapporteerd in documenten die zijn vrijgegeven als onderdeel van de zaak tussen Epic Games en Apple.