Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Google voegt een tabblad toe aan zijn instellingen om het leven van gebruikers gemakkelijker te maken

Google voegt een tabblad toe aan zijn instellingen om het leven van gebruikers gemakkelijker te maken

In het nieuwe ontwerp van Google Instellingen op Android, dat momenteel wordt uitgerold, groepeert het tabblad Aanbevolen de belangrijkste instellingen, zodat u deze in één oogopslag eenvoudig kunt openen.

Credits: @MishaalRahman via X

Google wil absoluut veranderingen. sinds aankomst Materiaalontwerp 3 (of Artikel jij), het grafische raamwerk, verfijnt het bedrijf het ongeveer al zijn toepassingen. Dit gebeurt op internet, bijvoorbeeld met Gmail, en op internet robot. op X (Twitter) Mishaal Rahman merkte een nogal drastische verandering op Google Play-services. Dit is de pagina die op uw smartphone wordt geopend als u naar toe gaat Instellingen Dan Google.

Dit is waar het wordt samengesteld Veel opties voor accountbeheer : Advertentie-ID, ouderlijk toezicht, apparaatlokalisatie, back-up… De opeenvolging van secties zonder enige echte logica geeft een zeer ‘inclusief’ aspect aan het geheel, en dit is wat Mountain View duidelijk wil corrigeren. We merken dus het uiterlijk op van a nieuwe pagina met de titel “Aanbevolen”. Geeft alleen de belangrijkste parameters weer. Het is niet bekend of deze is aangepast aan uw smartphonegebruik.

Het nieuwe ontwerp van Google Instellingen geeft een tabblad weer dat is gericht op de items die voor u het meest relevant zijn

Naast het tabblad ‘Aanbevolen’ bevindt zich het tabblad ‘Alle services’. geen verandering daar Dit is de lijst met parameters waartoe we momenteel toegang hebben. In het nieuwe merken we op dat de resultaten in het formulier verschijnen Kaarten met ronde randen. Dit komt overeen met het ontwerp dat Google over zijn ecosysteem lijkt te willen verspreiden, te beginnen met de gelijknamige Google-app.

Lees ook – Google: Workspace schakelt over naar Material Design 3 en het zit boordevol nieuwe functies, hier is het

READ  De speler is boos dat zijn metgezel kan bevallen ... tijdens een overval - World of Warcraft

Zelfs een mogelijk herontwerp van Google Foto’s, maar ver verwijderd van de anderen, neemt dit formaat over. Welke interface uiteindelijk ook wordt aangenomen, alleen al de aanwezigheid van het tabblad Aanbevolen is een welkome toevoeging Het zal het leven voor veel gebruikers zeker gemakkelijker maken Soms raak je verdwaald in het doolhof van Google-instellingen. Mishaal Rahman zegt dat hij het nieuwe ontwerp heeft ontvangen Google Play-services versie 23.33.14. Zoals gewoonlijk, U zult moeten wachten om het op uw apparaat te zien.