Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zelda Tears of the Kingdom ontvangt update 1.2.1 – Alle details – Nintendo Switch

Zelda Tears of the Kingdom ontvangt update 1.2.1 – Alle details – Nintendo Switch

The Legend of Zelda: Kingdom’s Tears Ik heb zojuist een update ontvangen die het spel naar Versie 1.2.1. Het programma heeft verschillende patches met betrekking tot een bepaalde kaart of golimax, evenals “enkele verbeteringen”. A priori kunnen we verwachten dat de update ook de nieuwste duplicatieproblemen verhelpt. Voor meer informatie, vind je de patch-opmerkingen hieronder. Uiteraard zullen we u informeren als andere details ons bereiken.

Herinnering, The Legend of Zelda: Kingdom’s Tears Exclusief verkrijgbaar bij Nintendo-schakelaar van nu af aan. Voor meer details, zie Ons advies voor een goede start En Ons persoverzicht hier.

worm. 1.2.1 (uitgebracht op 22 augustus 2023)


Problemen opgelost


  • Er is een probleem verholpen waarbij het scherm ernstig flikkerde bij het plaatsen van een groot aantal markeringen op de kaart.
  • Er is een probleem opgelost waardoor spelers de inhoud van kisten die aan Golemaxes waren gekoppeld niet konden bemachtigen wanneer die kisten verdwenen als gevolg van Golemax-aanvallen.
  • Als de kist verloren is, zal het herladen van de opgeslagen gegevens de kist herstellen of zal de inhoud van de kist in je inventaris verschijnen.
  • Als een bepaalde gebeurtenis niet wordt geactiveerd wanneer u met Koltin spreekt na het verzamelen van alle Elusis-kristallen, zal het downloaden van deze updategegevens het probleem oplossen, zodat de gebeurtenis wordt geactiveerd.
  • Verschillende andere problemen zijn opgelost om de game-ervaring te verbeteren.

KOOP ZELDA TOTK OP AMAZON – PARTNER LINK

Lees ook:

Word lid van ons sociale netwerk: meningsverschilEn TwitterenEn FB En YouTube

READ  Vallende ster in je ogen: hoe kun je de gitaren in de gaten houden die naar verwachting zondag hun piekactiviteit zullen bereiken?