Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Voor Kerstmis wordt de zaak van oosterse christenen niet verwelkomd door Artie

De Frans-Duitse zender weigert categorisch de reclame “uvre d’Orient” uit te zenden om christenen in het Heilige Land te helpen.

L’Oosters werkVereniging zonder winstoogmerk uit 1901 wiens advertentiebod voor de kerstcampagne van 2022 op Aerials werd afgewezen.kunst. “Door crises in Libanon, Armenië, Syrië, Ethiopië en Oekraïne leven duizenden gezinnen in bittere armoede. Oosterse christenen werken in dienst van iedereen voor de wederopbouw en op het gebied van onderwijs en gezondheidDe organisatie die de christenen van het Oosten sinds 1856 steunt, roept in de videoclip op tot een donatie.

Als het was RATP en publieke zenders – Frankrijk Televisies En de Franse radio – Radioreclame, dit is niet het geval voor zender Arte. Om het publiek te waarschuwen, publiceerde Œuvre d’Orient op 23 december een persbericht met de kop “Oosterse christenen mogen met Kerstmis niet adverteren op de Aarti-websiteDe katholieke actie, die zowel in Frankrijk als in het hele Midden-Oosten wordt erkend, bevestigt dat het niet wil “uit publieke controverse” En de “Sorry voor de onmogelijkheid van dialoog en begripvia kanaalbeheer.

Volgens het werk van het Oosten,Ironisch genoeg neemt Arte zijn toevlucht tot zijn Frans-Duitse specificatie om te weigeren deze spot uit te zenden en de stem van christenen in het Oosten af ​​te snijden.“, Speciaal “Gezien de urgentie van de behoeften van deze bevolkingsgroepenIn een reactie op Twitter identificeerde hij Artie.Dat besluit is gebaseerd op haar internationale verdrag waarin staat dat religieuze, politieke en levensbeschouwelijke verenigingen niet bevoegd zijn om op haar antenne te sponsoren.“.

READ  Gouverneur Oklahoma vaardigt wet uit die abortus bij conceptie verbiedt

Zie ook – Emmanuel Macron: “oosterse christenen steunen is een historische missie”