Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Midden in een storm in de VS kreunt deze verslaggever en gaat viraal

Media – Televisiejournaals hebben een lange traditie om hun eigen verslaggevers te sturen Catastrofale dappere weersomstandigheden. Maar wanneer Mark Woodley, een Amerikaanse sportjournalist, een nachtelijke opdracht krijgt om verslag te doen van A.J sneeuwstorm In Iowa zei hij dat hij liever in bed was gebleven.

De journalist, die voor KWWL werkt, ging viraal op Twitter nadat hij een compilatie van de beste momenten uit zijn nachtelijke duplex had gepost. Zoals je kunt zien in onze video bovenaan het artikelklaagde hij meermaals met humor, live op tv.

Als de presentator hem vraagt ​​hoe hij zich voelt, van buiten naar binnen ijskoudMark Woodley antwoordt sarcastisch: Precies acht minuten geleden toen je me de vraag stelde..

Hij glimlachte op zijn lippen met de microfoon in zijn hand en deed alsof hij opgewonden was dat we hem aan het werk hadden gezet “Vijf uur voordat ik normaal wakker word, sta ik buiten in de wind, sneeuw en kou en zeg tegen mensen dat ze niet hetzelfde moeten doen.”.

Een historische en dodelijke koudegolf

Ook sneeuw viel in grote vlokken en de verslaggever verschijnt gekoeld In zijn jasje nodigde hij kijkers uit om de komende uren naar zijn programma te kijken, “Om mijn humeur te zien verslechteren.”.

Vroeg in de ochtend, Once Dawn, deed Mark Woodley weer een live-act vanuit Waterloo, Iowa “Gelukkig voor de laatste keer.”voordat u de antennekabel ophangt.

READ  Covid: China beperkt een miljoen mensen na 3 asymptomatische gevallen van Covid

Als zijn video netizens aan het lachen maakt, dan sneeuwstorm die momenteel het midden van de Verenigde Staten treft, is zeer ernstig.

Miljoenen Amerikanen zitten zonder elektriciteit, in verschillende staten is de noodtoestand uitgeroepen en door sneeuwval zijn sommige wegen in dit land onbegaanbaar Kerstweekend. In totaal bevestigden de autoriteiten op zaterdag 24 december ten minste 13 doden in zes staten.

Zie ook op Huffpost :