Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hij organiseert een kerstfeest voor honderd zwerfhonden

Naast het bereiden van “de beste maaltijd van hun leven”, deelde hun genereuze weldoener ook veel speelgoed van over de hele wereld uit aan de gelukkige honden.

Een job well done is perfect in de geest van Kerstmis. Een paar dagen geleden, in Thailand, fleurde een man genaamd Niall Harbisson het dagelijkse leven van honderden zwerfhonden op door voor hen een uitgebreide maaltijd rijk aan vlees en gekookte maaltijden te organiseren.

Behalve dat hij kleine schaaltjes in grote schaaltjes deed, deelde de dierenvriend ook een aantal speeltjes uit die hij eerder van netizens had verzameld aan de blije hoektanden. “Ik stond om 04.30 uur op om de beste maaltijd van hun leven voor ze te koken, en mensen over de hele wereld stuurden me speelgoed dat ik voor die dag had bewaard”, zegt Niall Harbison in een videobeschrijving van het evenement op Instagram. De meeste van deze honden hebben in hun leven nog nooit een wedstrijd gezien.

“Ik denk dat het een dag is die ze nooit zullen vergeten.”

Alles verliep zoals de gulle hondenliefhebbers het wensten en de zwerfhonden genoten van deze buitengewone vakantie. “Net als mensen denk ik dat honden soms gewoon wat lekkers nodig hebben, maar ook wat plezier”, zegt de betrokkene. Ik denk dat het een dag is die ze nooit zullen vergeten.

Zoals hij zelf uitlegt, bedacht en maakte Niall Harbison deze speciale dag “ter nagedachtenis aan twee schattige honden genaamd Kira en Falco die onlangs in Ierland stierven.” “Hun baasje wilde iets speciaals voor ze doen en ik denk dat ze daar met grote trots naar hebben gekeken”, vult de schenker tevreden aan.

READ  In Oeganda zijn tijdens de jaarwisseling meerdere mensen om het leven gekomen door een stormloop in een winkelcentrum