Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Patrick Drahe dreigde met een recordbelastingherziening in Zwitserland

Patrick Drahe dreigde met een recordbelastingherziening in Zwitserland

7,4 miljard Zwitserse frank, of ongeveer 7,5 miljard euro. Dat is het enorme bedrag van de belastingaanslag die Patrick Drahe in Zwitserland bedreigt, volgens informatie van Heidi Nieuws.

De Zwitserse nieuwssite onthult dat de mediamagnaat, eigenaar van SFR en BFM-TV, op 30 juni 2021 een aanbod voor belastingrectificatie ontving van de kantonale belastingdienst van Genève van 3,7 miljard Zwitserse frank aan achterstallige belastingen, waaraan een equivalent wordt toegevoegd bedrag aan boetes. De entourage van Patrick Drahe betwistte de informatie met Heidi.news, die niettemin toegang had tot documenten waaruit bleek dat zijn advocaten de belastingaanpassing hadden aangevochten bij een administratieve rechtbank.

In eerdere artikelen had Heidi.news verschillende details onthuld van het geschil dat Patrick Drahe jarenlang tegen de Zwitserse belastingdienst voerde. De belastingdienst van Genève vermoedt dat de miljardair een fictieve inwoner was van het kanton Wallis, waar hij profiteert van een supervoordelig belastingpakket, terwijl hij in werkelijkheid het grootste deel van het jaar in de buurt van Genève verblijft. Hij vordert dus belastingen die hij van 2009 tot 2016 zou hebben betaald als hij een fiscale woonplaats in Genève had gehad. a “maximale schatting” die in geval van een minnelijke schikking zeker kan worden verminderd.

Voor haar onderzoek, Heidi News Het is gebaseerd op een reeks interne documenten van Patrick Darahi Holdings, die deze zomer online zijn vrijgegeven door een criminele groep na een hack en losgeldeis. Deze zelfde documenten ingeschakeld Globalisme om de strikte fiscale verbeteringsregelingen die Patrick Drahe op zijn kunstcollectie plaatste, in detail te beschrijven.

Lees ook: Het materiaal is gereserveerd voor onze abonnees Picasso’s in het Caribisch gebied: Patrick Drahi manoeuvreert om te voorkomen dat hij belasting betaalt over zijn kunstwerken
READ  De exacte berekening van het luchtoperatiecentrum

Het contributiegebied is gereserveerd voor abonnees.

Abonneer u om toegang te krijgen tot deze discussieruimte en bij te dragen aan de discussie.

Abonnement

Invoer