Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Voor en na foto van Michelle en Barack Obama verliefd als op dag één

De voormalige first lady en voormalig president van de Verenigde Staten vierden op zondag 3 oktober hun 29e huwelijksverjaardag. Michelle Obama plaatste een oude foto van het stel, toen Barack haar ‘moeder, advocaat, manager, auteur, first lady en…mijn beste vriendin’ gedag zei.

wanneer je ontmoet Barack Obama, in 1989, in een advocatenkantoor in Chicago, Michelle Robinson was 25 jaar oud. Hij is 28 jaar oud. Het binnenkort gescheiden duo trouwt op 3 oktober 1992. Bijna drie decennia later, Echtgenoot Vierde de negenentwintigste verjaardag van de oprichting van bruiloft, deze zondag. Michelle Obama Hij plaatste voor en na op zijn Instagram-account, tot grote vreugde van zijn gemeenschap van 47 miljoen abonnees. “Vroeger vs. Vandaag”, schreef ze bij de eerste oude foto, waarop het jonge duo op een bank zat, en een tweede, vergelijkbare, maar onlangs onsterfelijke foto. Alvorens toe te voegen: “Gelukkige verjaardag Barack – ik hou van je!” Meer dan 2,8 miljoen keer geliked.

In de video is Michelle Obama blij dat ze geen kinderen meer in huis heeft

Te beluisteren: de redactionele podcast

“mijn beste vriend”

Van zijn kant vierde Barack Obama het evenement ook op sociale media. En zo deelde de oud-president twee foto’s van het omhelzende stel, beurtelings gefotografeerd op een bank en van achteren, tijdens een omhelzing voor een raam. De voormalige president van de Verenigde Staten zei: “Gefeliciteerd, Michi.” De afgelopen 29 jaar vond ik het geweldig om te zien hoe de hele wereld je leerde kennen, niet alleen als een meisje uit het zuiden. (Chicago County, noot van de redacteur), maar ook als moeder, advocaat, manager, auteur, first lady en mijn beste vriendin.”

Voordat ik besluit: “Ik kan mijn leven niet voorstellen zonder jou.” Een bericht is al meer dan 2,4 miljoen keer “geliked”. Begin juli vierde het duo ook de verjaardag van hun oudste dochter Malia, die nu 23 jaar oud is. Haar jongere zus Sasha had op 10 juni 20 kaarsjes voor haar uitgeblazen.

De redactie adviseert je

READ  De directie van CHUM verklaart dat “alle personen kunnen binnenkomen” met