Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Volkswagen-baas boos na opladen op Ionity-netwerk

Tijdens zijn vakantie in Italië op het ID.3-wiel, waardeerde het hoofd van Volkswagen de ervaring van het opladen op het Ionity-netwerk helemaal niet en maakte het bekend.

Na op vakantie weggereden te zijn achter het stuur van een Volkswagen ID.3, blijkt Herbert Diess moeite te hebben met het opladen van zijn batterijen. Na een stop bij het Ionity-station in Trento, Italië, had het hoofd van de Volkswagen Group zijn zenuwen op het consortium waarin hij nog steeds een partner is.

“Heel weinig oplaadpunten op het station! Slechts 4 – natuurlijk stopt iedereen bij het winkelcentrum. Geen toiletten, geen koffie, HS-station, triest. Het is niets anders dan een premium oplaadervaring, Ionity!” ” heeft hij afwijzen op linkedin.

live netwerk in de zomer

« Deze zomer hebben we op veel locaties een sterke toename van het gebruik gezien, met name in Noorwegen, Zweden en Frankrijk. We zullen het beantwoorden, de meeste sites zijn al ontworpen voor 6 oplaadpunten. Marcus Grohl, COO van Ionity. ” Voor Trento werken we samen met onze partner ENI om de klantenservice te verbeteren. Het defecte laadstation is gisteren gerepareerd Hij voltooide.

Dit is niet de eerste keer dat Volkswagen kritiek heeft op het Ionity-netwerk. Aan het begin van het jaar had de fabrikant al aangegeven ” mislukte uitbreiding van de exploitant. Ontevredenheid die nogmaals het belang van de fabrikant in de infrastructuur onderstreept, zich er terdege van bewust dat belasting de belangrijkste zwakke schakel van de groep blijft tegen Tesla en zijn netwerk van superchargers.

READ  Gratis nodigt een hacker uit om uit een kleine wolk te komen, en de gegevens in zijn bezit zijn geen kopeke waard