Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Volkenbond.  Nederland, Kroatië checken ook hun ticket naar de laatste vier.

Volkenbond. Nederland, Kroatië checken ook hun ticket naar de laatste vier.

Er was geen echte spanning voor deze ontmoeting. Maar Nederland heeft de klus geklaard, net als afgelopen juni in Brussel (4-1), door de clash tegen België te winnen. Uitzonderlijk onderwezen door Thierry Henry (Hij verving Roberto Martinez, geschorst), op de zesde en laatste dag van de Volkenbond (1-0).

Nederland en Wales verloren bij laatste vier

Een nederlaag met minder dan drie doelpunten zou Louis van Gaal en zijn mannen een ticket voor de laatste vier hebben gegarandeerd. Oranje deed het goed om Virgil van Dijk (73′) opnieuw een waardevolle zege te bezorgen.

In de andere wedstrijd van de groep had Wales een overwinning nodig tegen Polen om door te gaan in League A. En de missie is mislukt. Karol Swiderski maakte het enige doelpunt van de wedstrijd op een service van Robert Lewandowski (58′).

Kroatië gekwalificeerd, Oostenrijk viel uit

Kroatië versloeg drie dagen geleden de tegenstanders van Frankrijk, Oostenrijk in het Stade de France in het Ernst Happel Stadion in Wenen (1-3). Geduwd staat gelijk aan een mislukking. In plaats daarvan bereikte het team van Lovro Major – dat vanavond beslissend het doel van Dejan Lovren om de laatste in zijn team te zijn, beslissend wegwerkte – ook de laatste vier. Luka Modric en Marko Livaja maakten de eerste twee Kroatische doelpunten, terwijl Christoph Baumgartner vroeg in de wedstrijd de gelijkmaker maakte.

Er zijn nog twee tickets om te scoren voor de Final Four van de League of Nations. In groep 3 heeft Hongarije een gunstige loting voordat het maandag met een achterstand van twee punten Italië opneemt. In Groep 2 wordt dinsdag in Praag nog een finale gespeeld om een ​​plaats bij de laatste vier tussen Portugal en Spanje.