Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Volgens de wetenschap is dit weinig bekende voedsel het gezondste ter wereld (en je kunt het gemakkelijk in de supermarkt vinden)

Volgens de wetenschap is dit weinig bekende voedsel het gezondste ter wereld (en je kunt het gemakkelijk in de supermarkt vinden)

Als het op voeding aankomt, is er geen tekort aan voedsel dat gewoon goed voor ons is. Dit zijn beroemde superfoods, die we er goed aan zouden doen om ze in overvloed op ons bord te doen, zodat ze vol lekkers zitten. Het probleem is dat sommige van deze deugdzame ingrediënten soms relatief onbekend blijken te zijn als je ze gewoon aan onze boodschappenlijstjes wilt toevoegen. Dit is vooral het geval met een van de voedingsmiddelen die volgens de wetenschap tot de gezondste ter wereld behoren en toch zo weinig mensen consumeren. Het is geen vrucht, geen groente, zelfs geen zaadje, maar eerder een heel fijn kruid dat altijd goed is. Dit is niets anders dan Waterkers.

Zoals genoemd QGVolgens onderzoekers van de William Patterson University in New Jersey overtreft deze plant alle groenten en fruit die als superfoods worden geclassificeerd, vanwege het feit dat het een grote hoeveelheid ijzer, calcium en vitamine C bevat, en waterkers bevat ook 14 andere belangrijke componenten zoals vitamines, mineralen, antioxidanten en plantaardig materiaal middelbare school.

Wat zijn de voordelen van waterkers?

De bijdrage van vitamine A en C zal het mogelijk maken om infecties te voorkomen en het immuunsysteem te beschermen, terwijl het goede gehalte aan calcium, kalium en magnesium bijdraagt ​​aan de goede ontwikkeling van botten en spieren. Waterkers is ook rijk aan antioxidanten die het risico op kanker verminderen.

Het is dan ook geen wonder dat deze wiet bovenaan de lijst stond van ’s werelds gezondste voedingsmiddelen met voedingsstoffen 100/100, tegenover 41 andere voedingsmiddelen, waarbij onderzoekers werden vergeleken op basis van de frequentie van de 17 belangrijkste en belangrijkste voedingsstoffen. Waterkers, voor 100 calorieën, levert 100% van de aanbevolen inname voor deze 17 voedingsstoffen.

READ  Het leger speelt een belangrijke rol bij de behandeling van patiënten met Kofi

Bovenaan de lijst vinden we ook Chinese kool (91,99), Stropen (89.27), rode biet (87.08) of spinazie (86.43).