Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Probeer een van deze geweldige en voordelige remedies voor appelciderazijn

Probeer een van deze geweldige en voordelige remedies voor appelciderazijn

Appelciderazijn is een zeer veelzijdig ingrediënt dat veel gezondheids- en schoonheidsvoordelen heeft. Het wordt al lang gebruikt als een traditioneel huismiddeltje voor veel aandoeningen, zoals spijsverteringsproblemen, verkoudheid, huidproblemen, verlichting van gewrichtspijn, enzovoort. Maar wist je dat het ook kan worden gebruikt om huismiddeltjes te maken die specifiek gericht zijn op het verbeteren van je huid- en haarkleur? In dit artikel zullen we de verschillende manieren onderzoeken waarop je appelciderazijn kunt gebruiken om gemakkelijk te maken schoonheidsrecepten te maken die de bank niet kapot maken. Lees verder en ontdek zes van onze favoriete doe-het-zelfbehandelingen voor een natuurlijk stralende huid en perfect gezond haar!

Haar verzachtende lotion:

Meng voor een natuurlijke, glanzende haarbehandeling gelijke delen appelciderazijn en water in een spuitfles. Spray het mengsel op je hoofdhuid en wrijf het gedurende 5 minuten met je vingertoppen in cirkelvormige bewegingen in je haarwortels. Dit helpt resten van stylingproducten te verwijderen, de hoofdhuid te zuiveren en je lokken zachter en beter handelbaar te maken.

Tonic voor alle huidtypes:

Om de pH van de huid in evenwicht te brengen, maak je je eigen volledig natuurlijke tonic door 1 deel appelciderazijn te combineren met 2 delen water in een kleine spuitfles. Spray het vervolgens op een pas gereinigde huid en laat het aan de lucht drogen voordat je de moisturizer aanbrengt, zodat deze dieper in de huidcellen kan doordringen. De zure aard van appelciderazijn helpt overtollig talg en vuil te verwijderen, terwijl het de pH-balans op het huidoppervlak herstelt.

Antibacterieel voetenbad:

Om stinkende voeten te behandelen, voegt u eenvoudig een ½ kopje appelciderazijn toe aan warm water en laat u uw voeten 15-20 minuten weken. De antibacteriële eigenschappen in azijn helpen geurveroorzakende bacteriën te bestrijden, terwijl je daarna zachtere zolen krijgt.

READ  Er wordt gezegd dat microplastics tien keer groter zijn in kinderontlasting

Nagelversterkende oplossing:

Om nagels sterk en gezond te houden, meng je een deel appelciderazijn met twee delen warm water in een kleine kom of bak met deksel; Dompel vervolgens uw vingers elke dag of een paar dagen per week minimaal 15 minuten onder in deze oplossing, afhankelijk van hoeveel tijd u voor deze behandeling heeft. De zuurgraad in appelciderazijn helpt vergeling rond de nagels te verminderen en tegelijkertijd de nagelgroei te bevorderen. Bovendien zou het natuurlijke bleekeffecten hebben als het gedurende lange tijd wordt aangebracht!

Verfrissende natuurlijke deodorant:

Om een ​​volledig natuurlijke deodorant te maken met appelciderazijn, giet je gewoon 1/2 kopje in een spuitfles gevuld met gefilterd of gedestilleerd water en schud je goed om te mengen. Spritz oksels gedurende de dag naar behoefte om frisheid te bereiken zonder de agressieve chemicaliën die vaak worden aangetroffen in deodorants die in de winkel worden gekocht! Appelciderazijn werkt als een effectief natuurlijk ontsmettingsmiddel dat slechte geuren helpt bestrijden door bacteriën te doden die geurveroorzakende verbindingen (zoals zweet) produceren.

Masker voor een gladde en vlekkeloze huid:

Maak een volledig natuurlijk gezichtsmasker door gelijke delen kokosolie en appelciderazijn in een middelgrote kom te mengen. Meng tot een gladde pasta en breng twee keer per week rechtstreeks aan op een schone huid (vermijd de oogcontouren); Laat het 10 tot 15 minuten intrekken voordat u het afspoelt met lauw water; Dep daarna voorzichtig droog – dit bevordert een helderdere teint en verwijdert tegelijkertijd de opbouw van dode huidcellen met zijn exfoliërende eigenschappen! De zure aard van appelsap is mild genoeg om geen irritatie te veroorzaken, maar toch sterk genoeg om overtollige olie en vuil te verwijderen!

* Presse Santé streeft ernaar gezondheidskennis over te brengen in een taal die voor iedereen toegankelijk is. In ieder geval kan de verstrekte informatie de mening van een gezondheidsprofessional niet vervangen.