Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Volgens de correspondent van de krant “La Croix” in Argentinië “stemden de Argentijnen op hun beul.”

Volgens de correspondent van de krant “La Croix” in Argentinië “stemden de Argentijnen op hun beul.”

gepubliceerd


Videolengte:
4 minuten

Verkiezing van Javier Maili: Volgens Eric Domergue, correspondent voor La Croix in Argentinië, “stemden de Argentijnen op hun beul.”

Eric Domergue, correspondent voor La Croix in Argentinië, is te gast op France Info 19/20 om te reageren op de verkiezing van Javier Miley tot president van het land. – (Frankrijk Info)

Eric Domergue, correspondent voor de krant “La Croix” in Argentinië, is te gast op France Info 19/20 om te reageren op de verkiezing van Javier Miley tot president van het land.

Javier Miley werd met ruim 55% van de stemmen tot president van Argentinië gekozen. Eric Domergue, krantenverslaggever Kruis In Argentinië decodeert gast France Info 19/20 deze verkiezingen. “Ik heb de indruk dat de Argentijnen op hun beul hebben gestemd. Dat zullen we de komende maanden zien“Opvallend is het verschil in stemmen tussen de twee kandidaten”, legt hij uit.Het verschil is enorm, en veel groter dan we ons kunnen voorstellen“, schatte de journalist.

Veertig jaar democratie in Argentinië

Eric Domergue zegt dat hij zich grote zorgen maakt over de economische en politieke aspecten. “Symbolisch of niet, de dag dat Javier Miley aan de macht komt, 10 december, zal de veertigste verjaardag van de democratie vieren. Hij herinnert zich.