Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Volgende Xbox: de FTC kent de codenaam van Microsoft al!  |  Xbox One

Volgende Xbox: de FTC kent de codenaam van Microsoft al! | Xbox One

Hoewel de uitkomst van de overname van Activision Blizzard door Microsoft in de komende weken bekend zou moeten zijn, laat het FTC-document eens te meer zien dat Microsoft vooruitgang boekt met de volgende generatie Xbox-consoles, maar niet alleen.

De volgende Xbox: consoles, abonnementen en de cloud

Phil Spencer, president van Xbox, heeft de spelstrategie van Microsoft meerdere keren genoemd. Voor hem is het aantal verkochte Xboxen niet de belangrijkste indicator van de strategie van het bedrijf, en het verkopen van consoles is slechts een deel van de vergelijking.

Tegenwoordig staat het merk Xbox uiteraard voor de consoles van Microsoft, maar ook voor de gamingactiviteiten in de cloud en natuurlijk het Xbox Game Pass-abonnement. En hoewel de Xbox Series dit jaar zijn derde deel zal uitbrengen, is het vervolg serieus in voorbereiding.

in document Gepubliceerd door de Federal Trade Commission (FTC) in de Verenigde Staten, hebben we vernomen dat de organisatie de naam kent van het toekomstige Xbox-ecosysteem dat Microsoft aan het voorbereiden is.

RFP 6 vraagt ​​documenten met betrekking tot [CONFIDENTIEL], codenaam voor het spelsysteem van de volgende generatie van Microsoft. Het spelsysteem van de volgende generatie van Microsoft. [CONFIDENTIEL] Onderdeel van de strategie van Microsoft voor zijn console-, abonnements- en cloudgamingactiviteiten: alle markten die volgens de eiser zijn aangetast.

Microsoft bereidt duidelijk zijn toekomstige console voor, en het toekomstige ecosysteem waar het merk Xbox de komende jaren in zal passen. De CMA besprak vorige maand ook aankomende consoles, en recente geruchten wijzen op een PS5 Pro-lancering ergens tussen eind 2024 en volgend jaar. In 2020 bevestigde Phil Spencer dat hij al aan nieuwe Xbox-consoles werkte en dat deze “gedurende een aantal jaren niet zouden worden uitgebracht. In november zal het 3 jaar zijn”.

READ  De 7 Google I/O 2023-innovaties die beloven het spel te veranderen