Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Microsoft kondigt de integratie aan van GPT-4-technologie in zijn Word-, Excel-, Outlook- en Teams-tools

Microsoft kondigt de integratie aan van GPT-4-technologie in zijn Word-, Excel-, Outlook- en Teams-tools

Op donderdag 16 maart kondigde Microsoft de integratie aan van GPT-4, de nieuwste iteratie van OpenAI’s kunstmatige-intelligentietechnologie, in Microsoft 365, een reeks services voor professionals, waaronder de Office-suite en Teams-videoconferenties.

GPT-4-integratie, die al werkt binnen de “conversatie” -tool van de Bing-zoekmachine of achter de betaalde versie van de ChatGPT-chatagent, voegt nieuwe functionaliteit toe aan Office-programma’s, waaronder Word, Excel en Outlook. Als het de komende maanden op grote schaal zou worden ingezet, test Microsoft het al in twee dozijn geheime bedrijven.

Gepresenteerd als “Microsoft 365 Assistant”, Deze AI kan met behulp van de Teams-tool informatie analyseren in professionele documenten die op verschillende plaatsen zijn opgeslagen of tijdens eerdere videoconferenties zijn genoemd. Volgens het Amerikaanse bedrijf kan deze “copiloot” dan op basis van deze informatie op een komende bijeenkomst een samenvatting van de problematiek presenteren. Hij kan ook een samenvatting van deze vergadering voorstellen of een e-mailuitwisseling samenvatten. Deze “co-piloot” kan nog steeds uw Word-document, e-mails of presentaties typen of overtypen.

‘We zullen fouten maken’

Microsoft 365 Services zal ook een app bevatten genaamd Business Chat, een persoonlijke assistent voor de bedrijfswereld. Volgens Microsoft zal het mogelijk zijn om hem te vragen doelen te stellen voor een project, de risico’s van de strategie op een rij te zetten of oplossingen voor te stellen om deze risico’s te beperken.

Jared Spataro, president van Microsoft 365, gaf toe In een blogpost waarin het project wordt beschreven Dat de mate van betrouwbaarheid van deze tool willekeurig kan zijn: “Soms heeft de bijrijder gelijk, soms heeft hij ongelijk, maar zijn informatie zal nog steeds nuttig zijn. Ze geven een idee van dingen, niet volledig, maar het bespaart tijd.” De heer Spataro wijst erop “Copilot zal zijn gebruikers uitnodigen om de gemaakte inhoud te bekijken, zodat ze deze kunnen aanpassen met hun expertise over het onderwerp.”. In een videopresentatie van de Microsoft 365 AssistentMicrosoft Chief Scientist Jamie Teevan voegde toe: We zullen fouten maken, maar we zullen ze snel corrigeren. »

Net als de gesprekstool van de Bing-zoekmachine, zou Office Copilot een lijst moeten maken van de bronnen waaruit het put, met links naar de teksten en e-mails die het gebruikt, om verificatie van hun informatie mogelijk te maken. Deze parameter is nog niet systematisch overtuigend in Bing: sommige links verwijzen naar documenten die geen verband houden met het onderzochte onderwerp.

READ  Je oudere foto's kunnen in slechte staat verkeren
Lees onze recensie: Het materiaal is gereserveerd voor onze abonnees Bing Chat: we hebben ChatGPT-integratie getest met de Microsoft-zoekmachine

De aankondiging van Microsoft volgt op de aankondiging van Google twee dagen eerder. herhaalt Een vergelijkbare reeks functies is gebaseerd op Bard, een concurrerende kunstmatige intelligentie, die later dit jaar zijn betaalde professionele kantoorsuite, Workspace, zal integreren.

In februari heeft Microsoft, dat meer dan $ 10 miljard in OpenAI heeft geïnvesteerd, al een conversatietool op basis van GPT-4-technologie in zijn zoekmachine Bing opgenomen, toegankelijk via de Edge-webbrowser. GPT-4 werd op dinsdag 14 maart officieel onthuld als opvolger van GPT-3.5, de technologie voor het genereren van tekst achter de gratis ChatGPT-chatsoftware.

Lees ook: Het materiaal is gereserveerd voor onze abonnees Na ChatGPT heeft OpenAI GPT-4 onthuld, dat ondanks aanhoudende beperkingen efficiënter is

de wereld