Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vlucht RTL, Luana Belmondo laadt het station

Luana Belmondo is boos op haar voormalige werkgever en wil het haar vertellen. En zo verrekende de culinaire columnist gisteren zijn RTL-account via zijn Instagram-account, zoals gespot’.tv-entertainmentLuana Belmondo werkte verschillende seizoenen op het station samen met Jean-Michel Zecca en Jean-Sébastien Petitdemange.

Lees ook

radio-

Julie Leclerc, al bijna 50 jaar de iconische stem van Europa 1, weigerde in het gezicht…

19 jaar na RTL neemt Christelle Ribery afscheid van het station

radio-

19 jaar na RTL neemt Christelle Ribery afscheid van het station

Nicholas Canteloup verlaat Europa 1

radio-

Nicholas Canteloup verlaat Europa 1

Volgens de columnist zou de radio hebben gezegd:Ongewenst persoon‘Vooral vanwege zijn accent.’Ik heb het vervangen door Frans, en het lijkt makkelijker om naar te luisterenZe reageerde op een van de abonnees op haar Instagram-account die haar ondervroeg. Ze werd vervangen door de dochter van voedselcriticus Jean-Luc Petitrino, Louise Petitrino, die vooral te zien was op de M6 in “My Cake is the Best in France” met Cyril Lignac.

“Verraad, misverstanden en leugens”

Op Instagram meldde Luana Belmondo “Verraad, misverstanden, leugens en onvermijdelijke wondenOok haar collega’s Jean-Michel Zika en Jean-Sebastien Petitdemange waren erbij betrokken.Toen een abonnee vroeg of ze haar niet steunden, deed Luana Belmondo het niet zo.Absoluut niet, integendeel. Ze deden het allemaal achter mijn rug om. Ik was als een idioot, de enige die niets zag…“.

READ  Quinté + vanaf maandag 10 mei 2021 in Saint-Cloud: verwachtingen