Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Braun Strowman en Alexa Bliss reageren op het vertrek van Bray Wyatt

Meer nieuws dan verrassend vandaag toen we hoorden over het vertrek van Bray Wyatt, de schurk, uit WWE. Alle details hierover vind je hier.

Een vertrek dat fans, maar ook WWE-supersterren verrast. Alexa Bliss, die de energie van Fiend vertegenwoordigt sinds haar afwezigheid, schreef op Twitter:

“Ik ben echt mijn woorden kwijt… Heel erg bedankt Windham voor alles wat je voor dit bedrijf hebt gedaan. Het was een groot genoegen om met je samen te werken. Zo’n ongelooflijk getalenteerde en vriendelijke persoon. Ik ben in shock.” (Windman is de echte voornaam van Bray Wyatt)

We kunnen ons voorstellen dat de verrassing heel reëel is, aangezien iedereen verwachtte de schurk op een of andere dag weer in het verhaal te zien. In feite betekent deze uitzetting dat alle oorspronkelijke leden van de Wyatt-familie niet langer in WWE zijn.

Voormalig lid Braun Strowman reageerde op het nieuws op Twitter:

“Ik wacht op je broer!!!!!!”

We zullen moeten afwachten wat de toekomst in petto heeft voor Bray Wyatt. Het nieuws is net uitgekomen, dus het is niet te zeggen of we een Wyatt-familiereünie hebben ergens bij een worstelbedrijf.

Afbeelding tegoed: WWE


READ  Waarom France 3 besloot een einde te maken aan zijn beroemde marmotten