Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nicolas Bedos: een kostbaar stuk voor zijn voormalige troon Doria Teller in zijn huis!

Het is een verhaal dat hun hart nooit zal verlaten. Nicolas Bedos Natuurlijk is hij niet meer bij Doria Teller, maar hij zal niet stoppen met beven en draaien en lachen met haar. Terwijl hij nu een rustig leven leidt met zijn nieuwe partner Pauline Desmonts, die hem onlangs vergezelde op de rode loper van het internationale filmfestival van Cannes, bewaart de regisseur thuis een dierbare herinnering aan zijn ex-vrouw. Dit zeggen de verslaggevers van het tijdschrift: ze, die voor ondervraging naar het huis van de directeur ging.

Wie strijdt tegen politieke correctheid, ook al betekent dat het vervreemden van alle sociale netwerken, ontwikkelt zich duidelijk thuis.”Alles behalve bohemien“Schoon en netjes.”Alles is georganiseerd als in een tijdschrift voor decoratie, met bloemen in vazen, bladmuziek op de piano en boeken op de salontafel.We bepalen in de kolommen van het weekblad. Voor de muur begon ze een reeks collages met haar ex-vriendin, Doria Tellier.Onvoltooid werk dat ongetwijfeld een glimlach terugbrengt bij de regisseur zodra hij het in de hoek van de kamer ziet.

Ze gaven nooit toe aan haat of wrok. Het is heel simpel, ze zijn er altijd voor elkaar. Toen Nicolas Bedos zijn vader verloor, rouwde Doria Teller om hem. Als minnares van de festiviteiten op het 74e Internationale Filmfestival van Cannes, stond ze zichzelf zelfs een schattig grapje toe dat het hele publiek aan het lachen maakte. Cinema zal ze zeker altijd samenbrengen. En dat is maar goed ook, want de zoon van Guy Bedos is al weer in dienst. zijn derde film, OSS 177: Rode waarschuwing in zwart AfrikaHet wordt uitgebracht op 4 augustus 2021 in Frankrijk, maar het is al in de maak Maskerade, zijn vierde werk in de buurt van Nice met Isabelle Adjani, François Clouse, Marine Fact en Pierre Nene. “Ik werk non-stop, en ik heb altijd de indruk dat ik geslaagd ben voor de bac“Hij geeft toe. Misschien is het tijd om dit schilderij af te maken, dat in het verleden begon met Doria…

READ  Hoe reserveer ik een plek in de preview om de film te bekijken?

Vind het interview met Nicolas Bedos in Elle magazine, nr. 3945, gedateerd 30 juli 2021.